Yaşamak istemiyorum .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bumbada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bumbada.... 1 2 hafta boyunce sürekli mutluluk telkinin dinlesene... antidepresandan daha etkili olur.. artık antidepresanı bırak... güzel kardeşim...

doktor yazmadı zaten tekrardan .

he 7 tane içtim . doktor tedaviyi bitirdi senle uğraşamam dedi .

inanılır gibi değil kolay olanı tedavi etmede ne var bilmeyende oturur yapar. önemli olan zoru başarmaktır. o bence doktorun beceriksizliği. tabi sende kendni tamamen bırakmaman gerekiyor çünkü kişnin en iyi ilacı yine kendisidir. sen kurulmak istemezsen kimse senin için bişey yapamazki yanılıyormuyum?_

doktor yazmadı zaten tekrardan .

naçizane antidepresan kullanmış biri olarak söylüyorum.. 1hafta aralıksız mutluluk telkini dinle 10 numara yardımı olur... evde sürekli çalsın...

doktora git, adam gibi bi doktora.

Sevgılı bumbada kardes,ne gunlerdı dedıgıne gore atlatmıssın herhalde.benım de su sıralar senın o eskı halınden pek farkım yok.7 yıldır depresyondayım.ınsan gercekten oyle yorgun,bıkkın,bıtkın,yaslanmıs,cokmus,umutsuz,karamsar,mutsuz,yalnız hıssedıyor kı.hıcbısey yapası gelmıyor.beyın sadece olumsuz dusunuyor.zaman gelıyor,aıleme ıcımden veda mektubu yazıyorum.zaman gelıyor,napıyorum ben dıyorum.depresyonun en buyuk dusmanı,sukursuzluk,duasızlıkmıs.bunu ıyıce anladım.son zamanlar cok sukur Allahıma yoneldım,ıcım yavas yavas huzur,mutluluk dolmaya basladı.bunun yanında cekırdek telkınlerımı dınlıyor,olumlama,nefes egzersızı,zpoınt yapıyorum.ınsallah daha ıyı olucam,sevgıler...

sana birşey söyliyimmi arkadaşım bende tam birbucuk sene en byük hayalim ölmekti mezarın yanından gecerken iç cekiyordum ne zaman ölicem acaba diye tek gayem o günün sgelmesiydi ama inan 4 gündür telkin dinliyorum yeniyim ama bu duygum değişti hemde ilk gün cok acaip bişey oldu harika bu yüzde ne olur telkişnlere devam et saygılar

mrb sevgili arkadaşım o dönemi atlattığın için gerçekten mutluyum..bu siteye üye olmanın gerçekten tesadüf olduğuna inanmıyorum..burada huzur var dostluk var kardeşlik var..en önemlisi ne biliyormusun seni anlayan var ve farkında olmadan senin için dua edenler iyi niyetlerde bulunanlar var..burdaki herkesin emin ol geçmişte ya da şuanda yaşadıkları aşmakta zorlandıkları çaresiz kaldıkları çok anlar olmuştur..ama samimiyetle söyülüyorum telkinler müthis etki yapıyor..önceden ben kendimi seviyorum cümlesini hayatta söyleyemezdim müthiş bir ego gibi gelirdi..hayatımda hep başkaları için mücadele vermiştim ama yinede kimseyi mutlu edemezdim..insan önce kendini sevmeliymiş önce kendine değer vermeliymiş ozaman herkese gerçek sevgiyi ve gerçek değeri verebiliyormuşsun..inanılmaz güzel paylaşımlar var bu sitede irdeledikçe ve uyguladıkça kendini bulacaksın..hayatın gerçekten yaşanası bir yer olduğunu farkediyorsun..telkinlerini ve bu siteyi hiç bırakma arkadaşım..güzellikleri daha iyi bi yasamı seçmek senin ellerinde..sevgiyle, huzurla

şu an nerde okudugumu hatırlamıyorum ama son zamanlarda kendime sık sık hatırlattığım bi cümledir "HAYATTA HİÇ BİR ŞEY TESADÜF DEGİLDİR" papatya ya yürekden katılıyorum insan kendisinden vazgeçmediği sürece her zaman bi çıkış yolu var

ne yaşamak istememsi yav , öyle şey mi olur çok hoş yani böyle çok güzel hayat vapurlar falan .

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri