Yardımlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan menis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

menis

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başka bölümlere de yazdım ama buradan daha çabuk yardım geleceğini düşündüm.Benim bulunduğum kötü ruh halinden çıkmam için telkinleri dinlicem o kesin ne kadar baş ağrısı yapsa da...size sorum bu telkinler beyinde tamamen oturuncaya kadar böyle kalamam diye düşünüyorum yani bişeyler yapmalıyım o yüzden bu süre zarfında antidepresan kullanayım mı belli bir süre için, profesyonel arkadaşlar başta olmak üzere hepinizin yardımlarını bekliyorum128956

panik atakmısın menis eğer öyleysen bence iyi bir dr görün

panik atakmısın menis eğer öyleysen bence iyi bir dr görün

evet öyleyim 2 sene önce doktora da gittim ilaç verip yolladı yani ilaçla olacak iş değil zaten kaygı ve korkuya sebep olan olumsuz düşünce yapısıdır mantıken bu düşünceleri değiştirirsem panik atak filan da kalmaz diye düşünüyorum yanılıyor muyum arkadaşlar?

bununla ilgili gayet iyi ilaçalar ve drlar var tabii bu arada sitemizde de yanılmıyorsam bölümde var istersen ilgilen geçmiş olsun şifalar dilerim

Antideprasan uzman doktorun işi. Ancak dozunu düşürebilirsin belki, bunu bile söyleme şansımız yok. Ancak telkin cd lerini dinle. Bir de seninle bir oyun oynayalım. Korkularınla yüzleşme oyunu. Yaşını bilmiyorum, ama çevrendeki insanlara bu güne kadar içinde tutarak sakladığın aslında söylemek istediklerini eleştirel biçimde söylemeyi deneyebilirsin. Sana tepkileri ne olursa olsun, kişilerin hatalarını açık bir dille onları kırmadan söyle. Eğer içindekileri boşaltırsan bir parça rahatlarsın.Menis

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri