YARDIM : OLUMLU ENERJİLERİNİZİ VE DUALARINIZI BEKLIYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mocha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mocha

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar emek emek çektiğim şey bi adım önümde takıldı gibi gözüküyor. sizden benı için dualarınızla ve olumlu enerjilerinizle desteklemenizi bekliyorum

dualarım seninle arkadaşım,umduğundan daha iyi netice alırsın inşallah :)

çok teşekkür ederim Gülümser iyiki varsın

her şey gönlünce olsun dualarım seninle

En yüksek hayrını isteyeceğim arkadaşım buna emin olabilirsin

Şansın bol, güzel enerjiler seninle, dileklerin gerçek olsun arkadaşım...

Allah yardımcın olsun canım .İnşallah dileğin gerçekleşir de mutlu olursun...

tüm arkadaslarıma cok tesekkur ederım ıyıkı varsınız. olmadı, olmamasında da mutlaka cıkarılacak olumlu dersler vardır ya da bişeylerı bı yerlerde yalnıs yaptım. kendıme cekmek ıstedıgım şey hıc ortada gozukur durumda bıle degıldı, sonra yavas yavas olustu son noktaya geldı ve olumsuz sonuclandı. neyı nerde yalnıs yaptım bılmıyorum. ınsan kendıne nasıl olurda fos iş çeker onuda bilmiyorum. yorumlarınızı beklıyorum yınede belkı goremedıgım noktalarda uyarılarınız olur. herkese gercekten cok tesekkur ederım ıyıkı varsınız

Sağlık olsun, her işte bir hayır vardır üzülme. Programını pozitif yap sürekli olarak. Şimdi bir iş ters gitti diye onu tekrarlayıp durman doğru olmaz. Yoksa negatif program yapmış olursun.

Rast giden şeylerini abart ters giden şeyler için sessiz ol

gayret bizlerden,takdir cenabı hak'tandır.

''olurki hoşunuza gitmeyen birşey,sizin için hayırlıdır ve olurki,sevdiğiniz bir şey de sizin için şerdir.Allah bilirde siz bilmezsiniz''
(Bakara suresi 216 )

fos iş yoktur alınmayı bekleyen ders vardır...

herşey gönlünceolsun dualarım seninle en hayırlısıyla

tüm arkadaslarıma cok tesekkur ederım ıyıkı varsınız. olmadı, olmamasında da mutlaka cıkarılacak olumlu dersler vardır ya da bişeylerı bı yerlerde yalnıs yaptım. kendıme cekmek ıstedıgım şey hıc ortada gozukur durumda bıle degıldı, sonra yavas yavas olustu son noktaya geldı ve olumsuz sonuclandı. neyı nerde yalnıs yaptım bılmıyorum. ınsan kendıne nasıl olurda fos iş çeker onuda bilmiyorum. yorumlarınızı beklıyorum yınede belkı goremedıgım noktalarda uyarılarınız olur. herkese gercekten cok tesekkur ederım ıyıkı varsınız
Verdiğin emek her ne ise o kaybolmaz ve bir başka olayda sana geri döner.
Bunu yaşamış olmak dahi sana birçok şey katmıştır. Üzerine düşeni yapmış olmanı kutla , ben de kutluyorum seni, bu bir başarı25889

Bu güzel güneşli günde pozitif enerjiler seninle bizimle...

arkadaşlarında dediği gibi olmadıysa vardır bunda bi hayır. "İnsan kaybettiklerine üzülerek, kazanacaklarına mani olur" bundan sonra mutlu ve şanslı günler diliyorum sana. t678

tekrar tekrar sizlere tesekkur etmek gelıyor ıcımden. tavsiyelerınızi ve fikirlerinizi dikkate alıyorum ve yola devam dıyorum.

Teşekürler mocha senden de tavsiyelerini bekliyoruzsuperxy

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri