Yaratıklar Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
* Yaratıklar Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Murat AK

02.06.2007 22:44:00

vallaha yapana hellal olsun yok öyle filim filmi izlemeye 45 kişi aşladık odada 45 dk sonra sadece en kaldım herkes tiksindi ve çıktı ama enim hoim u filmi sonuna kadar izlerim ne olursa olsun filim mütiş.

9

metin

04.11.2006 13:47:00

mukemmel olmasada cok guzel

7

alp sarıoğlu

06.10.2006 11:44:00

ence filim daha öncedenm çıkan vahşi öcekler filimine çok enziyor.ama çok igrenç ve korku filiini tüm özelliklerini içeriyor.tavsiye ederim

5

murat yıldırım

29.09.2006 16:40:00

arkadaşlar film gerçekten iyi ir film değil yinede her zaman emeğe saygı duyarım 5 puan ence yerinde oldu,James Gunn ne yapmaya çalışmış inanın anlamadım,ama eğer midenizi ulandıracak ir film arıyorsanız tam u film size göre,enden tavsiye u filmi izlerken sakın aur cuur yemeyin...!

8

murat güney

21.09.2006 01:46:00

eklediğimin üzerinde ir film güzle olmuş efektler de öyle ama sonu iraz daha iyi olailirdi filmin akışı ve gidişatı çok iyi hazırlanmış

9

orjan

08.09.2006 15:26:00

saçma japon filmlerinin yeniden çevrimlerinin yanında tam ir eğlencelik ayrıca efektler süper kaçırmayın

-

16.08.2006 14:26:00

güzel ir fim

Kaynak: intersinema.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri