Vücudunuz sımsıkı olsun!

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Yaza sıkı bir vücutla girmek için harekete geçmenin zamanı geldi!

Dünyanın önde gelen kozmetik firmalarından Avon, yaza sıkı bir vücutla girmeniz için

Avon Body Vücut Sıkılaştırıcı Sprey Losyonunu satışa sunuyor.

1 haftada 1 cmlik incelme!

Avon Daily Skin Allowance Kompleksi ile formüle edilen Vücut Sıkılaştırıcı Sprey Losyon, kullanıldığı anda cildin sıkı ve daha elastik görünmesini ve hissedilmesini sağlar. 1 haftalık kullanım sonrasında bel, kalça ve basen görünümünde 1cmye kadar incelme görülür.

Vücut Sıkılaştırıcı Sprey Losyon, Avon Daily Skin Allowance Kompleksi ile formüle edilmiştir ve cilt yüzeyindeki mikro-sirkülasyonun hızlanmasını sağlayan bileşenler ve cildi sıkılaştırmaya ve cilt tonunu düzgünleştirmeye yardım eden gennel ve havuç özleri içermektedir.

• Karın ve kalça bölgesinin daha ince görünmesini sağlar.

• Kalça bölgesinin daha sıkı görünmesini sağlar.

• Cilt dokusunu düzgünleştirmeye ve selülit görünümünü hafifletmeye yardım eder.

Yarı fiyatına satışa sunulan Vücut Sıkılaştırıcı Sprey Losyonu 0800 211 44 80 Avon Ücretsiz Danışma Hattını arayarak satın alabilirsiniz.

Kaynak: zennube

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri