- Reaksiyon puanı
- 1
Uyku bozuklukları
YÜRÜTME KURULU
Başkan: Çağlar Çuhadaraoğlu
Sekreter: Gökhan Kırbaş
Üyeler:
Bülent Çiftçi : Atatürk Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Sanatoryum-Keçiören/Ankara
Tansu Ulukavak Çiftçi : Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Beşevler/Ankara
Selma Fırat Güven : Atatürk Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Sanatoryum-Keçiören/Ankara
Ahmet Levent Karasulu : Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Zeytinburnu/İstanbul
Oğuz Köktürk : Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Beşevler/Ankara
YAZIŞMA ADRESİ
Çağlar Çuhadaraoğlu
İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi
Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Çapa/İstanbul
Tel.:0212 5334364
Fax:0212 635 2708
cuhad@turk.net
DUYURULAR:
Kaynak: toraks.org.tr
YÜRÜTME KURULU
Başkan: Çağlar Çuhadaraoğlu
Sekreter: Gökhan Kırbaş
Üyeler:
Bülent Çiftçi : Atatürk Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Sanatoryum-Keçiören/Ankara
Tansu Ulukavak Çiftçi : Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Beşevler/Ankara
Selma Fırat Güven : Atatürk Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Sanatoryum-Keçiören/Ankara
Ahmet Levent Karasulu : Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Zeytinburnu/İstanbul
Oğuz Köktürk : Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Beşevler/Ankara
YAZIŞMA ADRESİ
Çağlar Çuhadaraoğlu
İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi
Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Çapa/İstanbul
Tel.:0212 5334364
Fax:0212 635 2708
cuhad@turk.net
DUYURULAR:
Kaynak: toraks.org.tr