- Reaksiyon puanı
- 2
siz hiç bakacağınız yüze utanılacak sözler söylediniz mi??????????????
[B]en zor insan kendini affediyor.kendinize utanacağınız bir şey yapmayın arkadaşlar..çünkü onu bir ömür taşımak ve görmek zorundasınız..o ankki durum neyi gerektiriyorsa başkalarına söyleriz yaparız ..bizi affederler yada affetmez silerler..ama kendiniz.......kendinize eziyet yaparsanız, en zor onu affedersiniz..[/b]
atalarımız bakacağınız yüze utanılacak sözler sölemeyin demiş..oradan esinlenerek böle bi konu açmak istedim..utanılacak derken burdan benm anladığım size yakışmayan söz, hal ve harekettir.."MEVLANA" .... ne özel bir karakter... keşke demek bile garip geliyor.. onu anlayabilmek...ne kadar derin anlamlar ve o kadar da açık ve net......
ben pek anlayamadım.. utanılacak derken nasıl sözlerden bahsediyoruz mesela?
hayatımdan ailemden olan 3 insanı çıkardım ve hiçde pişman değilim.bana çok ağır hakaret ve davranışlarda bulunan insanları asla affetmem,tamamen silerim.
çok güzel paylaşım.. teşekkürlerannem anlatırdı;
dedem babasının onca zulmüne rağmen onu her gün yıkarmış yedirirmiş sarar sarmalarmış..boynunu büker hizmet edermiş..hayret edermiş yakınları sana sunu yaptı bunu yaptı yüzüne bakılmaz onun sen ne yıpratıyosun kendini deli misin bırak git demişler bigün..
....ben de babayım demiş dedem..ben de babayım...
seni çok seviyorum babacım![]()
her ne kadar yanımda değilsen de olsun .resmin var odamda ..ben bizim için çalışan o nasır tutan ellerinden hasretle öpüyorum...tırnağın kadar olsam bana yeter baba..
kıyamadığın kızın...
çok güzel paylaşım.. teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.