- Reaksiyon puanı
- 4
Amin inşallah hepimiz25889 tevafukHayal ettiğinden daha güzel yaşayasın hayatını
![]()
Amin inşallah hepimiz25889 tevafukHayal ettiğinden daha güzel yaşayasın hayatını
![]()
İsme özel bir çok telkin dinledim ve etkisi oldu, ama somut olsun diye yazıyorum boy uzatma telkinini dinledim ve 24 yaşındayken boyum yaklaşık 1.5 cm uzadı.
25889 inanılmaz...
Ne kadar süre dinlediniz ve ne kadar sürede etkisini gördünüz acaba??
yaklasık 1-2 aya etki gösterdi, sonra farklı telkinler dinledim ve işin büyüsü bozuldu galiba))
Nasıl bozuldu?????
buarada işin büyüsü bozuldu diyen sevgili arkadaşıma bende katılıyorum...hoş bir degişim rüzgarına kapılmıştım dinlemeye ilk başladığım zamanlarda...telkinler zaman geçtikçe sanki artık bana hiç işlemiyormuş gibi...hiç etki etmiyormuş gibi bir hal aldı...yinede dinlemeye devam ediyorum fakat o değişim rüzgarı esmiyor artık bende de...
buarada işin büyüsü bozuldu diyen sevgili arkadaşıma bende katılıyorum...hoş bir degişim rüzgarına kapılmıştım dinlemeye ilk başladığım zamanlarda...telkinler zaman geçtikçe sanki artık bana hiç işlemiyormuş gibi...hiç etki etmiyormuş gibi bir hal aldı...yinede dinlemeye devam ediyorum fakat o değişim rüzgarı esmiyor artık bende de...
Isin buyusu bozuldu derken, ben kendim bozdum buyuyu y789
Yani yalnızca boy telkinini dinlemeye devam etseydim boyum daha da uzardi, ama maalesef ben diger telkinleri de dinlemeye basladigim icin sanırım bilincaltım boya odaklanmayi birakti.
Bence başka bişi var bunda. Bilinçaltı iyi düzenler bence yapacaklarınıBişi varda çözemiyorum.
Yıllardır kendimi bildim bileli ellerim ayaklarım sürekli terlerdi. El sıkışmak yazın açık ayakkabı giymek ve bunun gibi nice sıkıntılar beni çok zorluyordu. Atakan Beyin sayesinde yaşadığım tüm sıkıntılarımdan %80 kurtuldum ona ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi yeniden gönderiiyorum. Tam 4 ay oldu dinlemeye başlayalı ve dinlemeye devam ediyorum.Şimdi zaman zaman terleme oluyor ancak zamanla onun da geçeceğini biliyorum ve inanıyorum
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.