Tüm Üyelerimize Bir Milyon Kez Teşekkür Ederiz

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
http://desnitsa.su/vote.swf.

Ynt: Tüm Üyelerimize Bir Milyon Kez Teşekkür Ederiz

atakan beyciğim...asıl biz size teşekkür ederiz...

böyle bir ortak paylaşım sistemi oluşturduğunuz için.....

tekrar tekrar söylüyorum emeği geçen her kesin ellerine sağlık....

322cx3.gif

khkh56

atakan bey,
ben size tesekkur ediyorum;boyle bir plarformu bizlerle paylastiginiz icin. sayenizde herkes kendindeki cevheri ortaya cikardi bence!!!

herkes kendinden bir seyler katarak , olusan platformun buyumesini sagladi, herkesin yaralanmasi dilegiyle!! s456

hoscakalin

iyi gunler

ulku cat3500

atakancığım ben sana milyarlarca kere gönüller dolusu teşekkür ederim..

hayatımda gördüğüm en güzel teşekkür şekillerinden biri oldu.... clapping
waving-smiley.gif

bunca güzellikten sonra biz size nasıl teşekkür etsek azdır... terli345
ThanksDelRey.jpg
tesekkur.gif
25889

atakan bey asıl ben size milyonlarca kez teşekkür ediyorum..bu siteyle bizlere kendimizi anlama ve tanıma fırsatı vermekle kalmadınız..yaptığınız telkinlerle bizdeki cevherleri kendimizin de görmesine vesile oldunuz..nasıl bir teşekkür hakkınızı öder bilemiyorum..güzel yüreğinizden çıkan pozitif enerjinizle,güzel insanları da bir araya topladınız..sizin vesilenizle hem kendimizi,hemde kalbinde sevgi olan güzel insanları tanıma farkına da eriştik..farklı bir ortamda farklı insanlarla bir aradayız..bu en güzel teşekkür..saygı ve sevgilerimle..başarılarınız daim olsun.. 956k

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri