topluluk karşısında konuşma içeriğini nereden bulabiliriz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halilb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: topluluk karşısında konuşma içeriğini nereden bulabiliriz ?

süper bir telkin .. tamamen pozitif ve kapsamlı ..

ben siteyi yeni inceliyorum.suçluluk ve ego telkinine başladım.su sesi eşliğinde dinlemek çok harika.ama doğal seslerin çok çeşitli olmasını isterdim.imkanlarınız ölçüsünde güzel bir çalışma ortaya koymuşsunuz site üzerinde çalışan arkadaşlara başarılar dilerim.

bence çoğu insanda bu sorun var etrafımda bir konu üzerine tartışan kişiler oluyor benimde bu konu hakkında söylemek istediklerim oluyor ama bir türlü buna cesaret edemiyorum bad45 ama inşallah bu telkinlermusic45 sayesinde bu sorunum ortadan kalkacak sizlere çok teşekkür ediyorum iyiki varsınızf678h

slm arkdşlar.Bn yeni üye oldumda,ya bz sadece bu telkini dinlesek işe yaramazmı yani önceden illa ego,kendine güven vs. dinlemek zorundamıyız,yoksa işe yaramazmı??

bide bunu dinlemeye başladıkdan ne kadar zaman sonra işe yarar?

slm arkdşlar.Bn yeni üye oldumda,ya bz sadece bu telkini dinlesek işe yaramazmı yani önceden illa ego,kendine güven vs. dinlemek zorundamıyız,yoksa işe yaramazmı??

topluluk karşısında konuşamama sebebin ne olabilir boomparanoya??
güvensizlik ? daha önce konuşmana izin verilmediği için bilinçaltına yerleşen öfke? ya da berbat ettiğin bir konuşma akabinde yine bilinçaltına kodlanan suçluluk hissi..

bir çok sebebi olabilir.. bu telkin bize seri birşekilde konuşmayı öğretmiyor.. o potansiyel zaten hepimizde var.

önce suçluluk ve ego dinlenecekki, bilinçaltında kodlanan engellerden kurtulabilelim..
daha sonra kendine güven ve topluluk karşısında konuşma ilave edilebilir. ama ilk 15 gün suçluluk ve ego..

bide bunu dinlemeye başladıkdan ne kadar zaman sonra işe yarar?

etkiler kişiye göre değişir. dinleme süresi günde 7 - 8 saat olmalı ve sürekli negatif üretmeyerek telkinlere destek olmalı..

keyifli dinlemeler actionsmile

thank you sanemce:) Bn münazaralara falan katılıorum o kadar kişi önüne çıkıncada heycan basıo doğal olarak tabi ama daha rahat olmak istiyorum sanırım güvensizlik olabailir.o zaman suçluluk ve egoyu dinliiim önce

bide bu telkinleri uyurken dinlersek extra bi faydası oluyomu?

atakan bey size bır sorum olcak metınlerın bazılarında ınsanı cok kıbırlendırecek ınsanlara tepeden baktıracak cümleler gecıyo bu telkınler bırebır kafmızamı yerlesıyo yoksa bu ornegın ınsanlar senı essiz buldukları icin kostuklarını bılıyosun........gıbı dıger metınlerdede benzer cümleler var cevaplarsanız sevınırım

telkinleri günde 1saat dinleyebiliyorum faydası olurmu?

ben bu telkini 8 yaşındaki çocuğuma dinletiyorum işe yararmı çok çekingendi gerçekten bi değişim var ama derslerinde düşme oldu sanki

ben bu telkini 8 yaşındaki çocuğuma dinletiyorum çekingendi gerçekten değişim var gibi.Gerçi 8 10 saat dinletemiyorum kulaklıklada dinletemiyorum sadece cd çalardan dinliyo yinede işe yaradı teşekkürler.
dusun2

bu gün topluluk karşısında konuşma telkinini içeriğini okudum sanki ilk defa okumuşum gibi etkilendim çok ama çok güzel,Bende bu arada bu telkini sindirecek kıvama gelmişimki etkilendim , bayağı yol almışım kendimi iyi buluyor ve sayğı duyuyorum ,seviyorum.Cumartesi 50- 60 kişilik bir guruba konuşma yapacağım .Çokda önemli etkli olmayı tercih ediyorum.Ozamana kadar telkini dinleyeceğim.

vaaaaaaay beeeee müthiş bir içerik...

ben bolluk bilinci para enerjisini çekme her neyse bunlarla ilgili ne biliyosanız (cd-dvd) gibi dinleyeceği seyrede bileceğim ne varsa kendim iki gün yapıp bırakıyorum cd yada dvd veya hipnoz gerçekten gerçekleşecek bi yol istiyorum şimdiden teşekkür

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri