telkinlerle cilt güzelliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan amon-ra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amon-ra

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar telkinleri bir çok şey için kullanıyoruz bunu niçin cildimiz içinde yapmayalım diye düşünüyorum sonuçta boy bile uzatabiliyosak cildimizi de pürüzsüz sağlıklı ışıl ışıl bir cilt yapabiliriz bu konuda ki önerilerimizi görüşlerimizi burda paylaşsak bence tam süper olurgirlhaha

Tabii ya neden olmasın? Geçenlerde birisinin yüzündeki sivilce gibi birşey telkinlerin 3. ayında bir kabus görmüş ondan sonra iz, sivilce geçmiş.. Olabilir gerçekten. Hatta imgelemeyle daha da canlı olur sevincli

nasıl olumlama yapabiliriz ya da ne tür telkin cümleleri söyleyebiliriz bir fikri olan mesela pürüzsüz bir teni ve daha fazlasını kabul ediyorum gibi bişey mi olmalı???

merhaba arkadaşlar,

Luise L.Hay'ın düşünce ile tedavi adlı kitabından cilt ile ilgili olumlamalar buyrun:

Cilt Sorunları: Kurdeşen, Sedef Hastalığı, İsilik vs.

Sebep: Kaygı, korku. Eski ve derinlere gömülmüş bir karışıklık, Tehdit edilme duygusu.

Çözüm: Neşe ve huzur dolu düşüncelerle kendimi sevgiyle koruyorum. Geçmiş bağışlanıp unutuldu. Ben şu anda yaşıyorum.

bu olumlama cümlesini EFT ile yapmanızı öneririm. EFT'siz sadece yüksek sesle söylemek ve hergün tekrarlamak da işe yarayacaktır. EFT süreci hızlandırır.

sevgiler...sapkal89

l hay ın kitabı süper evet ama mp3 şeklinde yapsak daha kolay olur bence :) yolda evde her yerde dinleriz :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri