telkin konuşma sesleri

sesli telkinleri bulamıyorum?biri yardım edebilirmi

Sesli olmaması daha iyi telkinlerin...

Ama sonuçta müzik de iyi sonuçlar verir fakat başka şeyleri de uygulamamız lazım...

Evet,ben de arıyorum.Acaba aramızda bu işlerle uğraşan kişiler var mı?

ben bunların nasıl işe yarayacagını anlamadım rastlantı eserı bu sıteyı buldum konular benım ıcın ama bunları dınleyerek nasıl bı sonuc elde edebılırım acaba !

ilk basta bende telkını duyamadım ama dun uyurken dınlemek uzere actıgımda ney sesı kesıldı zamanlarda dıkkatlıce dınleyınce telkınler duyuluyor

merhaba ben yeni katıldım.Çok fazla kişisel gelişim ile ilgili konulara merakım vardır. Hayatımla ilgili herşeyi bir anda değiştirmek istiyorum belki bu sitede buna bir çözüm bulabilirim

evet ben de müziklerin altındaki telkinleri ayrıca dinlemek istiyorum ego/güven verici telkinin klasik müzik versiyonunda çok az da olsa bir ses duyuluyor ve ben meraktan çatlamak üzereyim

selamlar bu telkin müziklerini günde kaç saat ve kaç gün dinlemek gerekiyor vede aynı anda kaçını binleye biliriz.bide işe yarıyormu gerçi yaramaasada denemeye değer.çalışmalarınız için çok teşekkür ederim.

telkin bütün müzik parçalarında var mı?

üstüne istediğimiz şarkıları açsak diyosunuz ama bazı şarkıların içinde de subliminal mesajlar var. bişi yapalım derken diğerinden de etkilenebilirsiniz. kötü sonuçlar doğurabilir bence...

telkinin birinde böyle bir alternatif vardı yanlış hatırlamıyorsam
sadece rahatsız edici bir ton ve altında telkin
müzikler olması gerekli

sadece telkinin okunması istenirse bu meditasyon a benzer diye biliyorum

( yanlışım varsa düzeltin )

çekirdekinanç sitesinde tv programını izlerseniz subliminal- ritmotrans ın önemini anlatmış Atakan bey

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri