TANIŞALIM ARKADAŞLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dost78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Serpil hanim hosgeldin sefalar getirdin.Silvara sen ne marifetlisin tebrikler valla kahve bide pasta yapmissin resim eklemeyide orenip bizimle paylasiyosun artik kutlarim seni.kulagina bisii solicem bu arada kimse dumasinda 12389 ben halaa resim yuklemeyi ogrenemedim :) silvara sigara bolumune sana yazdim bakarsin bi ara.yeni gelen tum arkadaslara buradan tekrar hosgeldiniz der hos sohbetler dilerim.herkese sevgiler kiss3

tesekkurler suzzy takildigim yerde size yazarim.

merhaba bende yeni üyelerdenim bana siteden daha iyi yararlanmam açısında yardım ederseniz sevinirim hismiley

merhabalar annika simay....öncelikle hoş geldin..
Welcome.gif

forumun anasayfa kısmında başlıklar halinde bölümler var...o bölümleri incelersen sana yardımcı olabilir... blissy

bence iyice bir araştır...oldukça geniş bir şekilde anlatılmış bilgiler var..sevgiler... super

annika simay ' Alıntı:
merhaba bende yeni üyelerdenim bana siteden daha iyi yararlanmam açısında yardım ederseniz sevinirim hismiley

merhabalar hoşgeldiniz.. actionsmile

rehber bölümümüz...
http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber_bolumunu_incelemeden_soru_sormayiniz-b8.0/

telkinleri indirebilmeniz için..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/font_colorred_dikkat_son_mp3leri_buradan_yukleyinizfont-b254.0/

ana sayfamız..
http://hayatimdegisti.com/forum/

siz karıştırmaya devam edin takıldıklarınızda bizler yanınızda olacağiz.. pc05

sevgiler.. hismiley

merhabalar ben bu siteye 3 gün önce kaydoldum tesadüf eseri buldum 23 yasındayım adanadan evliyim kamu3 sınıftayım metafizikten anlamam ama 1 ay önce secret filmi ni izledim ve kitabını okudum etkilenmedim desem yalan olur bende site adminiyim ama sizden farkı içerikte smiliyface www.devhack.org elimden gelen bir şey olursa söylemeniz yeterlidir sitemde de sizin sitenizden bahsedicem emin olun iyi paylaşımlar müziklere son hız devam artık dinlemesemde beynimde calıyor müzikler emeklerinize saglık yeahhh

cyber_shoot hoşgeldin aramıza. the secret filmini bende izlemek istiyorum fakat hiç bir yerde bulamadım. siz nerden yada hangi siteden izlediğinizi söylerseniz sevinirim.

aramıza hoşgeldin cyber_shoot t678
telkinlerin etkilerini bizlerle paylaşırsın umarım... ttli3

teşekürler paylaşımlarda bulunucam zaten bir günlügüm var smiliyface oraya yazıcam gelişmeleri teşekürler iyi paylaşımlar

cyber_shoot ve mustang hoşgeldiniz hismiley

hismiley Merhabalar hismiley
Ben siteyi iki gün önce tesadüfen buldum. Harika bir site. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Bu siteden ayrılıp da işlerime bakamaz oldum. coffe2 Herhalde zamanla düzene girerim. İndirdiğim Mp3 leri de sürekli dinlemeye çalışıyorum. İnanın etkisini az da olsa hemen görmeye başladım. blissy İyi ki varsınız... cilgin897

Sitem ' Alıntı:
hismiley Merhabalar hismiley
Ben siteyi iki gün önce tesadüfen buldum. Harika bir site. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Bu siteden ayrılıp da işlerime bakamaz oldum. coffe2 Herhalde zamanla düzene girerim. İndirdiğim Mp3 leri de sürekli dinlemeye çalışıyorum. İnanın etkisini az da olsa hemen görmeye başladım. blissy İyi ki varsınız... cilgin897

801mv.png
hoşgeldin yanımıza sitem... ark5

gelişmelrini bizlere aktarmaya devam edersen seviniriz... ttli3

1152303686ts0.gif
sevgiler.. kiss3

kiss3 sıcak karşılamalar için teşekkürler. Başım ağrıyor durmadan. Bir de yürümem değişti sanki. kiss3

Merhaba,bu siteyle yeni tanışmış biri olarak açıkçası merak içinde biri olarak aranıza katılıyorum. 30 martta benim için mutlaka kazanmalıyım dediğim bir sınava gireceğim ve bu nedenle fena halde stresliyim diyebilirim.Zaten seçmek istediğim meslek de yeterince stres yüklü..Bu nedenle klasik müzik,meditasyon,dua,kitap v.s ne bulduysam çalışırken deniyorum.Açıkçası herşeyin beynimizde bittiğine inananlardanım ve biraz da korkarak da olsa ( şu telkinleri duyamama olayına biraz takıldım da dusun ) bu mp3leri dinlemeye başladım.İnşallah sınavı kazanınca mp3ler işe yaradı demek için de yazabilirim girlhaha Şimdiden teşekkür ederim emeği geçen herkese fbsmile

sevgili angelous78 aramıza hoşgeldin t678
telkinlerle ilgili sorularının cevabını;rehber bölümümüzden,telkinleri duyamıyorum...adlı konudan öğrenebilirsin.. ttli3
deneyimlerini ve güzel haberlerini bekliyoruz.. super
başarılar diliyorum..sevgilerimle..

meraba bende dün geldim siteye aranıza yeni katıldıııım selam :)))

bi hoş geldin yokmu ehe öhö..

hosgeldin metin 956k

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri