dilekcik ' Alıntı:aaahhhh ahhh :sanırım ben utananadam
25emel ' Alıntı:dilekcik ' Alıntı:aaahhhh ahhh :sanırım ben utananadam
aşıkmı olduuun girlhaha
dilekcik ' Alıntı:25emel ' Alıntı:dilekcik ' Alıntı:aaahhhh ahhh :sanırım ben utananadam
aşıkmı olduuun girlhaha
sanırımm utananadam bilmiyorum henüz bi kaç gün sonra anlarım kendimi ttli3
25emel ' Alıntı:dilekcik ' Alıntı:25emel ' Alıntı:dilekcik ' Alıntı:aaahhhh ahhh :sanırım ben utananadam
aşıkmı olduuun girlhaha
sevgili dilek henüz yüreği sakinlemiş biri olarak sana yapma yakma kendinii diyorum sevincli
dilekcik ' Alıntı:25emel ' Alıntı:dilekcik ' Alıntı:25emel ' Alıntı:dilekcik ' Alıntı:aaahhhh ahhh :sanırım ben utananadam
aşıkmı olduuun girlhaha
sevgili dilek henüz yüreği sakinlemiş biri olarak sana yapma yakma kendinii diyorum sevincli
ben yapmıyorum ki bitanem yaaa o yapıyo dinlemiyo beni ahh kalbim aa34
25emel ' Alıntı:dilekcik ' Alıntı:25emel ' Alıntı:dilekcik ' Alıntı:25emel ' Alıntı:dilekcik ' Alıntı:aaahhhh ahhh :sanırım ben utananadam
aşıkmı olduuun girlhaha
ben yapmıyorum ki bitanem yaaa o yapıyo dinlemiyo beni ahh kalbim aa34
oo sen çoktan ipleri vermişin yürecegizine... terli345 galibasını düşünüyoruz bide girlhaha e hadi hayırlısı bakalım b456
vallaha bilmiyom ne buluyon da konusuyon? girlhahaüç_gömlek ' Alıntı:aha şu kafam sürekli bıdı bıdı bıdı bıdı ne buluyon arkadaş böyle kendi kendine bu kadar konuşuyon.
üç_gömlek ' Alıntı:sınır mı koydunuz bana yaa.niye mesajım gelmedi foruma. 88a
kendimi fena halde yalnız hissediyorum.kuş gibi uçarken kafeste hissetmek gibi.akşama kadar içim neşeliydi noldu birdenbire anlamadım.
biri çeneme yumruk atsın.şu çenem düşse etrafımla konuşabilecem yoksa kendimle konuşuyom.aha şu kafam sürekli bıdı bıdı bıdı bıdı ne buluyon arkadaş böyle kendi kendine bu kadar konuşuyon.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.