ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
herseyden nefret edıyorum suannn ...igreniyorum hattaa ..sosyal bırı olmaktan nefret edıyorum keske ıcıne kapalı bırı olsaydımmm off bee kendı dunyamdaa yasardımm su ahlee baakk beynım yorgunn ruhum yorgun ..

ewet bellkı sabaha vazgecıcemmm bu soyledıklerım degısecekk suan ofkeyle solıyorumm ama suan bunları hıssedıyorum

herseyden nefret edıyorum suannn ...igreniyorum hattaa ..sosyal bırı olmaktan nefret edıyorum keske ıcıne kapalı bırı olsaydımmm off bee kendı dunyamdaa yasardımm su ahlee baakk beynım yorgunn ruhum yorgun ..

ewet bellkı sabaha vazgecıcemmm bu soyledıklerım degısecekk suan ofkeyle solıyorumm ama suan bunları hıssedıyorum
inanamıyorum.sana ne oldu böyle canım? ...

durgunlastim bas agrilarim artti.. biraz pesimiste burunuyodum derkeeeen kovdum! ve sabretmeye devam dayan zahiri dayan terli345

içimde güzel şeyler olucak diye birisi var sesini duyuyorum bu sesi duyduğum vakit huzur doluyor içim ,durgunlaşıyorum ,duygusal oluyorum ,rahatlıyorum ,ama bu sesi nadir duyuyorum ,kaybolup gidyor ,arasamda nafile kayboldugu zmn cevap vermiyor cevapsız bırakıyor çağrılarımı ,Bu sesi nasıl tutabilirim ,devamlı benle konuşsa ya bu ses mutlu olayım :)

özlüyorum ozlenmeyı cok ozluyorum hem de....

sevgi pıtırcıklarım nerdesınız...............

Aşk gibisi var mı?! :))

Şükürler olsun bugünüme...

Şerde hayrı bulan benliğime...
Sabırla bekleyen yüreğime...
Umudunu zaman zaman yitirse de hiç yılmayan yaşama sevincime...
Aldığı her darbede daha da güçlenen benliğime...
Sevdiğime...
Sevildiğime...
ŞÜKÜRLER OLSUN! :)

eyyyyy aşk nerdeysen çık dışarı girlhaha saklanmanın sırası değil hele de şimdi :zpzp::zpzp::zpzp:

haftalardan beri hıc dınlenemedım ya.....

Seni seviyorum... ara artık merak içinde bırakma beni

huzur doluyummmm yenileniyorumm devam devam devam sevincli

hahayy ..kerkese herseye ınatt bugun yıne guluyorr vede mutluluk sacıyorummm

hayatımda senin kadar gerizekalı birisini görmedim ohhhhhhhhhh bunu demek istiyorum:):9

Arkadaşlar hayatta çok sıkı bir eğitim alıyoruz. Ben bu hafta bile bile bir hata yaptım, bilinçli hata yapma egzersizi gibi oldu, normalde şu anda oturup ağlıyor olmam gerekirdi, çünkü bildiğim halde hayal kırıklığına uğradım. Ama kendimi güçlü hissediyorum. Bunun böyle olacağını biliyordum, hata yapıyorum ve sonucunu görüyorum. Yani asıl nokta şu; kurban değiliz, hayatın ya da planın bizimle bir alıp veremediği yok. Sadece bize sonuçları gösteriyor, yıkılmak ve kahrolmak gereksiz. Bu düşünceler ve duygular sadece kendimizi kandırmak, neden böyle oluyor v.s.? Neden insanlar böyle? Lütfen kendinizi kurban olarak görmeyin, ne yapıyorsak onun sonuçlarını alıyoruz ve evren sadece ve sadece doğru yapmamızı istiyor, psikopatça ceza vermek değil :D Siz ne düşünüyorsunuz?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri