- Reaksiyon puanı
- 0
Söylediler ve Öldüler
+Ohooodoktorun her dedigini yapmaya kalksak acliktan oluruz birader. Hadi yiyinyiyin. Afiyet olsun!
+Abiben bu arabayla gozu kapali 180 km/st. yaparimbe!
+Baksananotr -(eksi) olan tel bu muydu?
+Ulanbiz bugune kadar kac bomba imha ettikbiliyon mu? Cok konusma da kes su mavi teli
+Sayin seyirciler simdi gosterimin en nefes kesici numarasini yapacagim; Aslanin agzina basimi sokuyorum....
+Arkadasben denizde buyudum.Simdi sana 30 metre dipten kum cikariyimda gor.
+Teleferikten korkacak ne var hayatim= Sen hic gaazetelerde teleferik kazasi okudun mu?
+Burasi eskiden mayin tarlasiymis ama artik bi tane bile kalmadı gel girelim bak ben giriyom.
+Korkacak bi sey yok yahu.Bu saatte tunelden tren gecmez.
+Su onundeki arabanin fren lambalari neden bu kadar sari ve parlak?
+Oglum bu mantarlar zehirli degil.Bakben nasil yiyorum...
+Amma keskin virajmis be.
+Canim! Ne sirin kopeksin sen! ( geh geh bili bili hev hev)
+Vay beee!..Ne kadar da yuksekmis bu bina!insanlar...arabalar... buradan karinca gibi gozukuyo.
+Aklinca beni kandiracan diil mi? Elindeki tabancanin oyuncak oldugunu bilmiyor muyum sanki?
+Bu virajin ulkemiz icin hayirliugurlu olmasini diliyor
hafriyat calismalarini baslatacak ilk dinamiti patlatmak uzere dugmeye basiyorum...
+Ohooodoktorun her dedigini yapmaya kalksak acliktan oluruz birader. Hadi yiyinyiyin. Afiyet olsun!
+Abiben bu arabayla gozu kapali 180 km/st. yaparimbe!
+Baksananotr -(eksi) olan tel bu muydu?
+Ulanbiz bugune kadar kac bomba imha ettikbiliyon mu? Cok konusma da kes su mavi teli
+Sayin seyirciler simdi gosterimin en nefes kesici numarasini yapacagim; Aslanin agzina basimi sokuyorum....
+Arkadasben denizde buyudum.Simdi sana 30 metre dipten kum cikariyimda gor.
+Teleferikten korkacak ne var hayatim= Sen hic gaazetelerde teleferik kazasi okudun mu?
+Burasi eskiden mayin tarlasiymis ama artik bi tane bile kalmadı gel girelim bak ben giriyom.
+Korkacak bi sey yok yahu.Bu saatte tunelden tren gecmez.
+Su onundeki arabanin fren lambalari neden bu kadar sari ve parlak?
+Oglum bu mantarlar zehirli degil.Bakben nasil yiyorum...
+Amma keskin virajmis be.
+Canim! Ne sirin kopeksin sen! ( geh geh bili bili hev hev)
+Vay beee!..Ne kadar da yuksekmis bu bina!insanlar...arabalar... buradan karinca gibi gozukuyo.
+Aklinca beni kandiracan diil mi? Elindeki tabancanin oyuncak oldugunu bilmiyor muyum sanki?
+Bu virajin ulkemiz icin hayirliugurlu olmasini diliyor
hafriyat calismalarini baslatacak ilk dinamiti patlatmak uzere dugmeye basiyorum...