söylediler ve öldüler

mehmet_enes

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Söylediler ve Öldüler

+Ohooodoktorun her dedigini yapmaya kalksak acliktan oluruz birader. Hadi yiyinyiyin. Afiyet olsun!

+Abiben bu arabayla gozu kapali 180 km/st. yaparimbe!

+Baksananotr -(eksi) olan tel bu muydu?

+Ulanbiz bugune kadar kac bomba imha ettikbiliyon mu? Cok konusma da kes su mavi teli

+Sayin seyirciler simdi gosterimin en nefes kesici numarasini yapacagim; Aslanin agzina basimi sokuyorum....

+Arkadasben denizde buyudum.Simdi sana 30 metre dipten kum cikariyimda gor.

+Teleferikten korkacak ne var hayatim= Sen hic gaazetelerde teleferik kazasi okudun mu?

+Burasi eskiden mayin tarlasiymis ama artik bi tane bile kalmadı gel girelim bak ben giriyom.

+Korkacak bi sey yok yahu.Bu saatte tunelden tren gecmez.

+Su onundeki arabanin fren lambalari neden bu kadar sari ve parlak?

+Oglum bu mantarlar zehirli degil.Bakben nasil yiyorum...

+Amma keskin virajmis be.

+Canim! Ne sirin kopeksin sen! ( geh geh bili bili hev hev) :-)

+Vay beee!..Ne kadar da yuksekmis bu bina!insanlar...arabalar... buradan karinca gibi gozukuyo.

+Aklinca beni kandiracan diil mi? Elindeki tabancanin oyuncak oldugunu bilmiyor muyum sanki?

+Bu virajin ulkemiz icin hayirliugurlu olmasini diliyor
hafriyat calismalarini baslatacak ilk dinamiti patlatmak uzere dugmeye basiyorum...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri