teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için...suçluluk telkininin etkisi sanırım... beni ağlattı yine bugün
ama dediğiniz gibi rahatlamam da gerekiyomuş.ben kolay açılamam ama bugün içimden geldi hafifledim biraz...telkinlere devam:zpzp:
Merhaba sosyal fobim var.bunu için öncelikle sosyallik artırıcıyı mı dinlemeliyim yoksa direk sosyal fobiden mi başlamalıyım?
Birer hafta arayla eklerseniz daha doğru olur.sizce ikisini aynı anda eklemek mi doğru olur,yoksa birer hafta arayla eklemek mi doğru olur ?
Sosyallik arttırıcı telkininin bu tür etkileri olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı.Hayatlarına durmadan yeni birilerini çektiklerini söylüyorlardı.Tabi sadece bununla alakalı olabilir mi senin durumun tam olarak bilemiyorum.Yeni konu açmayalım buradan sorayım ?
Bu telkini dinyeli 1.5 hafta kadar oluyor.
Soru şu: Geçmişteki insanlar bir vesileyle yine hayatıma giriyorlar ? Oysa ben istemiyorum onları. Fakat sanki hepsi sözleşmiş gibi bir bir hayatıma dahil olma niyetindeler. İstemediğimi ifade etsem bile sürekli ayak diretiyorlar ..
Bunun telkinlerle alakası var mıdır ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürlerimi sunayım sevincli
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.