Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi

sosyallik artırıcı doğa versiyonu türkçe değil mi..? şunun için soruyorum diğer telkinlerin adı trkçe yazıyor fakat bnda ingilizce yazıyor..acaba yanlışlıkla ing. olanı mı indirdim

tüm telkinler türkçedir..Aslında bir ingilizce telkin olsa da hiç fena olmaz.etkilerini rüyalardaki değişimle daha net anlayabiliriz ingilizce telkinle..

inanamıyorum bu telkin işe yarıyor similiyface iki gün neredeyse aralıksız hep açık kaldı pc'imde bu telkin gece uyurken 1 gece açık kaldı 3. gün eve kendimi zor attım çok eğlendim muhabbet ettim arkadaşlarımla eskiden olsa canım hiç istemezdi :) emeği geçen herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız =)

linkler ölmemiş ölen benim sabrım sanırım :( bende bulamadımydım ama hani bakmak ve görmek olayı varya :( o çok doğru ekranı 1 tık daha aşağıya indirdiğimde free save seçeneği çıkıyor :( oradan iniyor .. ya neden hep hatayı başkasında arıyorum ki :( sinirlenmeden önce adma gibi bakmayı ne zxmana öğrenicem çok merak ediyorum :) neyse .. teşekkürler ... indirdim :)

Ben en üstteki telkini indirdim. 20 saniyelik ama baya işe yaradı. Dün akşamdan beri dinliyorum ama bu kadar çabuk etki edeceğini düşünmemiştim. Çok çok teşekkürler. music45

niye inmiyolar.....

bu ne ya sitedeki bütün linkler kırık

sitedeki linklerin hepsi bozuk.. lütfen yardım..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri