Soru:"vay halimeki...."

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
sayın hocam herşeyden önce size işlerinizde ve hayatınızda başarılar dilerim ben 44 yaşında bayanım bugün tvde sizi gördüm malum bayram temizliği yapıyoken tvde sizi görünce dikkatimi çektiniz hemen isminizi yazdım ne olur ne olmaz gibilerinde ve nede oldu akşamına acillik oldum kas gevşetici iğne vurdular yapabilecekleri anca o benim belimde sinir sıkışması var iki büklüm kaldım şuan belim yine tutulmuş vaziyette ameliyattan korkuyorum olanlar hiç menmum kalmıyolar hoş banada dr daha ameliyeat filan demedi ama ilerisi kesin bence ameliyat olmalı bilemiyorum hocam ne yapacağımı bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkler başarılar dilerim.

Doç.Dr. Cahide Topsakal

07. 17:16:09

Muayene etmeden size en dogrusunu soylemem mumkun degil ne yazik kiDoc Dr Cahide Topsakal0 216 550 3737

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri