Soru:"reflü, kös yetmazliği var denmişti."

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Hocam bide bende midemde safra suyu fazlalıgı oldugunu belirttiniz bu ilaçlar beni rahatlatmıyor.Mide bulantım geçti yalnız sadece yanma var.

-----------------------------------------



Hocam ben yaklaşık 1 ay önce sizin tarafınızdan muayene oldum endoskopimi farklı bir hastanede gerçekleştirmiştim endoskopi sonucumda gastriodenit kös yetmezligi h.pilor negatif yazıyodu size geldigimde mide şikayetlerim ok fazlaydı bana bide psikolojik olarak çökmüş bir durumdaydım ilaçları kullanıyorum pantpas rennie kullanıyorum eskiden yemekten sonra yanma olurdu şimdi yemek yemedigim zaman yanma oluyor bişeyler atışdırdıgımda rahatlıyorum ilaçlar çok fazla etki etmiyor rennie içince yanma hafifleyecegine artıyorama eskisine göre daha iyiyim bana çok rahatsızsan ameliyat ol dediniz şu anda aklımda ameliyat kaldı ve rahatlıyamıyorum korkumdan bana yardımcı olursanız çok sevinirim yaşım 22 lütfen ne yol izleyecegimi söylerseniz sevinirim.



Doç.Dr. Yusuf AKCAN



15. 13:30:23



tüm dosya bilgilerinizi ancak hastanede görebilirim. anladığım kadarıyla önceki şikayetler gitmiş yeni şikeyet oluşmuş. muayene gelirken tüm eski tetkiklerinizi ve ilaçlarınızı getirin, değerlendireyim. başka yerde yaptırdığınız endoskopinin videosu varsa onuda getirin.sağlıcakla







Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst