- Reaksiyon puanı
- 1
mrb hocam ben ayşe.ben mayıs ayında otoimmün hastalığı geçirdim.ankarada tedavi oldum ve halen tedavim devam ediyor.ilaçların yan etkileri beni çok etkiledi.şuan günde 75 mg. imuran, 2*2 ursafalk kullanıyorum.imuran dan dolayı saçlarım döküldü ve benim psikolojim bozuldu.bu hastalığın tekrarlama riski varmı?ondan çok korkuyorum tekrar olmak istemiyorum ve benim çalışmamda bi sakınca olurmu hasta olduğum için?
ben çok hareketli biriyken şimdi artık o hareketliliğim kalmadı bende çünkü hemen yoruluyorum.hastalığımın tekrar etmemesi için neler yapabiirim beni aydınlatırsanız çok seinirim hocam?şimdiden tşk ederim.
Doç.Dr. Yusuf AKCAN
25.22:45:42
otoimmun hepatit tekrarlama ihtimali olan bir hastalık en düşük dozda steroid ve imuran ile hastalığı kontrol altında tutulması gerekir. doktorunuzla irtibatınızı kaim tutunuz.sağlıcakla.
Kaynak: www.saglikdanis.com
ben çok hareketli biriyken şimdi artık o hareketliliğim kalmadı bende çünkü hemen yoruluyorum.hastalığımın tekrar etmemesi için neler yapabiirim beni aydınlatırsanız çok seinirim hocam?şimdiden tşk ederim.
Doç.Dr. Yusuf AKCAN
25.22:45:42
otoimmun hepatit tekrarlama ihtimali olan bir hastalık en düşük dozda steroid ve imuran ile hastalığı kontrol altında tutulması gerekir. doktorunuzla irtibatınızı kaim tutunuz.sağlıcakla.
Kaynak: www.saglikdanis.com