Soru:"meme de kistik oluşumlar"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
benim sorum sol kol atımda ve soll kolumda ,göğüsümde hafif ağrı olduğu için ve göğüsümde ele gelen küçük düğme gibisertlikler olduğu için eylül ayında sadece meme ultrasyonu ve mamagrofi alanına uzman olan doktora gidip meme ultrasyonu çektirdim.bunun sonucunda her iki göğsümde de özellikle sol göğüsümde kistik oluşumlar ve non spesifik lenf bezleri gözlenmiştir dedi doktor.bunların önemli olmadığını sadece 6 ay sonra tekrar kontrol edelim dedi.ama ben göğüsümü kontrol ederken göğüs ucumun hemen üstünde iyice bastırdığım zaman çok küçük bir sertlik geliyor.üzerine iice bastırdığım için ağrıyor.daha 6 ay olmadı 4 ay oldu ultrasyona gireli.merak ettiğim o sertlikte kistik oluşummu acaba.kistik oluşumlar da o şekilde elle bastırınca hissedilirmi.doktora gitmeme daha varda merak ettim size danışmak istedim.biraz takıntılıyımda yardımcı olursanız sevinirim.



Uzm.Dr. Alaattin OZTURK



30. 14:45:18



Geçmiş olsun. Bu sitede meme hastalıklarıyla ilgili yazımı okumanızı tavsiye ederim. Meme kistleri kötü bir şey değildirler; hatta çoğu hastalık olarak da kabul edilmezler. Yaşınız 35den fazla ise 6. ayda kontrol ettirmenizde fayda var. Herhangi bir büyüme varsa tesbit edilmeleri için. 35den küçük iseniz 1 yıl sonra kontrol etmek uygundur. Memenizde bir kitle oluşunca onu siz hekimden önce tesbit edebilrsiniz. Bu sebebple kendiniz kitlenin büyüyüp büyümediğini takip ediniz.







Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst