Soru:"gebelikte ast alt yüksekliği"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
hocam benim eşim yeni hamile doktora gittik kadın doğum uzmanı tahlil istedi yapılan tahlilllerde alt 57 ast 110 tsh hormonuda 5.46 çıktı tsh levotiron diye bir ilaç verdi dahiliye uzmanı birde ultroson çekindik herşey normal çıktı hocam çok canım sıkılıyo bebeğe ve eime bir şey olur diye korkuyorum bana dahiliyecıler bılmıyorum dıyor devamlı olarak hocam korkuyorum aşırı lutfen yardımcı olursanız sevınırım ayrıca nereye hangi hastahaneye gitmemizi tavsiye edersiniz bu arada yaşı 20 hocam dah 10 günlük hamile

Doç.Dr. Yusuf AKCAN

09. 10:02:04

karaciğer enzim yüksekliği sebepleri araştırılmaldır.viral hepatiler (A,B,C, herpes gibi)safra kese ve yollarında sorun varmı- üst abd usgotoimmun hepatit- ASMA,Anti LKM1diğer alp ggt gibi testler bakılır.çıkan sonuçlara göre takip edilir. gebelik kolestazı açısından aile öyküsü alınır.enzim takibi yapılmaya devam edilir. gebelerde karaciğer enzim yüksekliği ve karaciğer hastalıkları konusunuda okuyunuz.

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri