Soru:"Faranjit ve sesdeki degisim"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Merhaba doktor bey,

ben size bende uzun yillardir olan Faranjit hastaligi ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Yaklasik olarak her 2-3 ayda bende asiri bogaz agrisi ile doktora gitmekteyim ve her defasinda 7-10 gün antiyiotik kullanmam gerekmekte. Daha sonra geciyor tabiki. Ama her defasinda sanki bogazimin görünüsü daha kötü olmakta. Aynada bogazima baktigimda sislikler gormekteyim. Hastalik gecmesine ragmen sislikler hala duruyor sanki. Ayrica en son faranjit agrisina yaklasik 15-20 gun once yakalandim. Doktora gittim ve bana penisilin türevi bir ilactan gunde 3 kez 1000 mg olacak dozda ilac verdi. Bogazimda ayrica bir sey var hisside vardi.oktor isikli bir cihazla da agzimi actirarak bakmisti ayrica. Bu ilaci kullandim ve bogaz agrim ve bogazdaki birsey hissi de gecti. Ama hala sesim sanki soguk alginligi varmis gibi ve arada sirada burnumda akiyor. Bunu anlayamadim. Vücudumda herhangi baska agrim yok yada kilo kaybimda yok. yasim 28 , kilom 72 ve 1.70 m. Sesim duzelecek gibi gorunmuyor. Benim ne yapmam konusunda bana yardimci olursaniz sevinirim.

Simdiden tesekkurler, iyi calismlar.

Doç.Dr. Mehmet GÜNDÜZ

13. 01:48:35

bogazinizdaki agri akut faranjitemi yoksa kronik faranjitemi bagli ona gore tedavi farkli. eger kronik faranjitse daha cok kendinizi koruma seklinde (nemli hava, toz sigaradan uzak durma gibi) tedavi gerekir. ayrica allerji olup olmadigi incelenmesi gerekir. butun bunlardan sonra sizin ayrintili bir muayene ve ona gore tedavi verilmesi gerekir. bulgulariniza bakmadan kesin birsey soylemek zor. gecmis olsun.

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri