Soru:"CK kreatin kinaz yüksekliği ve halsizlik"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
MERHABA HOCAM BEN 22 YAŞINDAYIM HALSİZLİĞİM VE BACAK AĞRILARIM VAR DİYE HASTANEYE GİTTİM ROMATOLOJİYE GÖNDERİLDİM BAZI TAHLİLLER YAPTILAR AST:133 ALT:106 ÇIKTI DEFALARCA TAHLİL YAPTIRDIM HEPSİ YÜKSEK.DAHA SONRA BAŞKA TAHLİLLER OLDUM CK:3318 LDH:279 ÇIKTI.BİRÇOK DOKTORA GİTTİM ORDAN ORAYA YOLLUYOLAR HİÇ BİRİNDEN MEMNUN DEĞİLİM.DOĞRU DÜZGÜN AÇIKLAMADA YAPMIYOLAR VE BENİM HALSİZLİĞİM HERGEÇEN GÜN ARTIYOR.BİDE CK NEDEN BUKADAR YÜKSEK ANLAMIŞ DEĞİLİM..BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİCEM HOCAMM..GÖRÜŞMEK ÜZERE..

Doç.Dr. Yusuf AKCAN

03.04. 10:55:40

şikayetleriniz, yaşınız ve cinsiyetiniz ilk önce polymyozit hastalığını düşündürmektedir. bunu doktorlarınızda değerlendirme altında tutuyorlardır ve gerekli tetkik ve tedavileri yapacaklardır.

ck yüksekliği ve kas ağrısı yapabilen diğer sebepleri de dışlamak gerekecektir.

örneğin

muscular dystrophlerilaçlar ve toksinler,alkol, cocaine, steroidler, kolçisin, hidroksiklorokoin, kolesterol düşürücü statinlermetabolik hastalıklarendokrin hastalıklartiroid hastalıklarıkalsiyum ve magnesium bozukluklarıinfeksiyon hastalıklarıgripaidsstreptokoklyme hastalığıtenya solyum -domuz tenyasıgibi

bu konulardaki sorularınızı sitedeki romatoloji uzmanalarımıza yönlendirebilirsiniz.

sağlıcakla..

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri