- Reaksiyon puanı
- 1
İyi çalışmalar ben 25 yaşındayım adım umut .Bundan 1-1,5 yıl kadar önce çarpıntı şikayeti için holter testi yaptırdım ve sonuç kısmında ekstra sistoller gözlendi yazıyordu ..Doktorum her insanda olabilecek bir durum olduğunu endişe etmeme gerek olmadığını söyledi ..ancak cihaz üzerimde takılı iken hiç çarpıntı olmadı.yani tespit edilmememiş bir durumum olma olasılığı nedir.?.Çünkü çarpıntılarım hala sürüyor ..Ve EKO tetkikimdede bi kapakçığımın normalden biraz daha kalın olduğu çıktı ancak bununda önemsiz olduğu söylendi..tiroit kan sayımı gibi tetkikler yapıldı..bunun sebebi ne olabilir bazen 15 gün bir şikayet olmuyor bazen günde iki kez olabiliyor ve genelikle eşlik eden bi şikayetim olmuyor..Çok teşekkür ederim
Uzm.Dr. Recep GÜNDOĞDU
14.10:18:52
Turk toplumunda tarif ettiğiniz çarpıntı yakınmalarının en çok gördüğümüz sebebi; genellikle psikolojik gerginlikler, moral düzensizlikleri, üzüntüler, heyecanlamalar bazen de aşırı yorgunluk ve uyku düzensizlikleri gibi direk olarak kalp ile ilgili olmayan sebeplerdir. Bizler kalp hekimleri olarak herhangi bir kalp hastalığı olup olamadığını araştırmakla mükallefiz. Ama sizler gibi bize başvuran genç hastaların çoğunda bir hastalık yada patoloji tespit edemiyoruz. Yine de yakınmalarınız devam ettiği için, ileri tetkik amacıyla, Aritmi konusuyla özel ilgilenen Kardiyoloji merkezlerine başvurabilirsiniz. Selamlar.Uzm.Dr Recep Gündoğdu (0216 4589000-2020)
Kaynak: www.saglikdanis.com
Uzm.Dr. Recep GÜNDOĞDU
14.10:18:52
Turk toplumunda tarif ettiğiniz çarpıntı yakınmalarının en çok gördüğümüz sebebi; genellikle psikolojik gerginlikler, moral düzensizlikleri, üzüntüler, heyecanlamalar bazen de aşırı yorgunluk ve uyku düzensizlikleri gibi direk olarak kalp ile ilgili olmayan sebeplerdir. Bizler kalp hekimleri olarak herhangi bir kalp hastalığı olup olamadığını araştırmakla mükallefiz. Ama sizler gibi bize başvuran genç hastaların çoğunda bir hastalık yada patoloji tespit edemiyoruz. Yine de yakınmalarınız devam ettiği için, ileri tetkik amacıyla, Aritmi konusuyla özel ilgilenen Kardiyoloji merkezlerine başvurabilirsiniz. Selamlar.Uzm.Dr Recep Gündoğdu (0216 4589000-2020)
Kaynak: www.saglikdanis.com