- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba hocam... Ben 35 yaşında yeni evli Behçet hastası bir gencim. Benim herkes kadar baş ağrılarım varken bundan 40 gün önce Ankarada bir nöroloji asaistanı belimden sıvı aldı.Sonuçlarım iyi çıktı fakat tam 40 gündür müthiş baş ve boyun ağrılarım oluştu. Ağrı kesicilerden bıktım ve sosyal hayat diye bir şeyim kalmadı.Yatınca geçen ayağa kalkınca başlayan bu ağrılara bir kaç doktor BOS kaçağı olabilir yat dinlen dedi.Ancak 25-30 gün yattım bol su içtim ama geçmiyor.Belimden sıvı aldırdıktan sonra çekilen beyin MR ımda ciddi birşey olmadığını, yine çekilen hipofiz MR dada sfenoid sinüs uzaması dışında birşey çıkmadı.Kimse bişey söylemiyor ve ağrı kesici yazıp gönderiyor. Hocam ne olur yardım edin ağrılarım çok şiddetlendi ve ateşimde olmaya başladı.BOS kaçağı nedir ne yapmam lazım kime gitmem lazım tedavisi varmıdır. Hocam isterseniz sizede gelebilirim. Ama artık yatmak ve su içmek denmesinden bıktım ve iş yerindede sıkıntılarım oluşmaya başladı.Rapor almak özel sektörde neler doğurmakta tahmin edersiniz sanırım...Yardım ederseniz çok sevinirim saygılar...
Doç.Dr. Cahide Topsakal
01. 21:43:45
Mutlak sizi degerlendirmemiz gerekiyor, lutfen 0 216 550 3737den randevu alin, cok gecmis olsunDoc Dr Cahide Topsakal
Kaynak: www.saglikdanis.com
Doç.Dr. Cahide Topsakal
01. 21:43:45
Mutlak sizi degerlendirmemiz gerekiyor, lutfen 0 216 550 3737den randevu alin, cok gecmis olsunDoc Dr Cahide Topsakal
Kaynak: www.saglikdanis.com