Soru:"Bel kaymasi olabilir mi?"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Merhaba Doktor bey,

30 yasindayim ve cinsiyetim erkek. Meslegim olan ogretmenlik geregi gunde bir kac saat ayakta ders anlatmak zorundayim. Gun icinde bel agrilarim oluyor ve gece yatmadan once daha da agriyor, yatakta kendi kendime belimi gerdirerek kutletiyorum, ve bunun sonucunda cok rahatliyorum ve ancak o zaman uyuyabiliyorum. Bu agrilar cok SIK ve siddetli olmamalarina ragmen ,zaman zaman hayatimdan bezdiriyor. 10 ay once doktora gittim ve belimin dort tarafindan filmini cektiler ve o bolgede herhangi bi kayma veya erime bulunmadigini soylediler. disklerin duzgun gorundugunu soylediler. Hicbirseye rastlanmadi diyip boyle cok agridigi zaman agrikesici alip rahatlamami onerdiler. Fakat benim bu sekilde belimi kutlettigim zamandaki cikan tak diye ses beni cok korkutuyor, ama yapmazsam da uyuyamiyorum.sanki belim gunduz boyunca yerinden cikmis ve onu eski yerine koymus gibi hissediyorum. Bu boyle 7 yildir devam ediyor. Sizce bu durum normal mi? Yasim ilerlediginde ne gibi sorunlar cikabilir? simdiden bunlari onlemenin bi yolu var mi? Yardiminiz icin simdiden cok tesekkur ederim.iyi gunler diliyorum.

Prof.Dr. Vural KAVUNCU



13.09. 07:59:46



Bel kaymasi film,lerde cogunlukla gorulur. Bazen ayakta, one ve arkaya egilmis pozisyonlarda cekilmes gerekir. Su anda once taninizin konlmasi lazim. Tedavi bahsi ondan sonra gelecek. Belden gelen sesin size cok zarari yok. ters hareketlerden kacinmaniz ve verilen egzersizleri yapmaniz gerekecek.Prof. Dr. Vural Kavuncu



Kaynak: www.saglikdanis.com
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst