Soru:"bel fıtığı"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
iyi günler dr bey.ben kendim konya da hemşire olarak çalışmaktayım.2 3 yıldır bel ağrısı şikayetlerim vardı önemsemiyordum.yatış bozukluğu ve yorgunlukta diye düşünüyordum.geçen hafta beyin cerrahi polk gittim emar istendi.mr sonucu

L1 L2 DÜZEYİNDE DİSKTE DİFFÜZ TAŞMA VE SAĞ PARAMEDİAN PROTRÜZYON MEVCUTTUR.SAĞ LATERAL RESESTE DİSK İLE SİNİR KÖKÜ YAKIN SEYİRLİDİR.

L3 4 DÜZEYİNDE DİSKTE DİFFÜZ TAŞMA VE SANTRAL KÜÇÜKPROTRÜZYON İZLENMEKTEDİR.

L 4 5 DÜZEYİNDE DİSKTE HAFİF DİFFÜZ TAŞMA MEVCUTTUR

sonucu buradaki beyin cerrahisine gösterdim.hemen ameliyat önerdi.yüksek riskli bölge olduğunu söyledi.ameliyat olmassam idrar kaçırma şikayeti olacağını söyledi.fıtığın büyük ve ameliyatının da zor olduğunu söyledi.şu a ne yapacağımı bilemiyorum bana şimdiye kadar çok büyük sıkıntı yaratmayan ve yeni öğrendiğim bu rahatsızlığımı hemen çözmemmi gerekir yoksa başka alternatileri varmı .istirahat yada başka tedavi yolları mümkünmü 2 küçük şocuğum var.ameliyat bana çok sıkıntı yaratırmı .bilgilendirirseniz sevinirim.işlerinizde başarılar diler saygılarımı sunarım.

iyi günler.

Yard.Doç.Dr. Hulagu KAPTAN

04.07. 09:01:22

Merhabalar,

sadece mr raporları değerlendirme yapmamız sizin de bildiğinizi gibi yanıltıcı olabilir...ancak çok genel iifade etmek gerekirse sıkıntılarınız şiddetli ise cerrahi gerekebilir...mikrocerrahi yöntemi ile tüm ameliyatlarımızı yapmaktayız...risk yok denecek kadar azdır aynı gün taburcu olursunuz...isterseniz..7-10 için de de işinize dönebilirisniz...ameliyat olmazsanız oluşabilecek komplikasyonlar orada size belirtilmiş ancak bunlar çok nadir dir..telaşlanmayın...mr larınızla birlikte gelin ...ayrıntıları konuşalım...geçmiş olsun...Dr.Hülagü Kaptan

Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahı

Güniz Sokak No:29/3

Kavaklıdere

Ankara

hulagukaptan@gmail.com

www.beyincerrahi.tr.gg

0 312 466 60 65

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri