Soru:"bebek cinsiyetini belirlemek mümkünmü?"

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
merhaba ben nermin 34 yaşındayım.bebek istiyorum.iki tane kızım var bir tanede erkek çocuk istiyorum tabi allahın izniyle.gerek medyadan gerek netten erkek çocuk olması için bazı öneriler okuyorum yada izliyorum.bunların tıbbi olarak gerçeklik payları var mı?yada sizin bu konuda tavsiyeniz var mı?örneğin döllenmenin zamanının cinsiyet belirlemede rolü var mı?şunuda belirteyim kız çocuklarım olduğu için çok mutluyum
smile.gif
şimdiden teşekkür ederim.kolay gelsin

Doç.Dr. A.Serhan CEVRIOGLU

01.03. 20:21:59

Merhaba,

Medyada yer alan zamanlı ilişki veya çin takviminin bebeğin cinsiyetini belirlediği yönündeki haberlerin bilimsel bir temeli yok . Tüp bebek yönteminde preimplantasyon genetik tanı ile cinsiyet belirlenebilir. Ancak bu yöntemin de sadece cinsiyet seçiminde kullanılması tıbbi etik açısından doğru bulunmamaktadır.

www.serhancevrioglu.com

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri