Soru:"3 ayda hayatım düzensizleşti :("

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Sayın hocam 3 ay önce testislerimde ağrı hissettim.Elimle kontrol ettim küçük bir kitle gördüm. Kanser oldum dedim.O gece ellerimde ve ayaklarımda karıncalanma başladı.Çarpıntı ve nefes darlığı başladı. Sabaha kadar uyuyamadım.Ertesi gün doktora göründüm önemli bişey değil dedi ameliyat oldum geçti. Ancak bundan sonra sürekli göğsümde kolumda ve sırtımda ağrılar olmaya başladı. Kalp ve göğüs doktoruna göründüm bişey yok dediler. Aradan zaman geçti göğsümdeki ağrılar geçti ve karnımda şişkinlik gaz ağrı kabızlık gibi durumlar oluştu.Bilinç altıma şimdide bağırsak kansri olduğum yerleşti. Doktora göründüm tetkikler yapıldı ibs olduğum söylendi. Hayatım çok düzensz oldu sosyal hayattan koptum.Öğretmenim ama eski performansımdan çok uzağım. İbs hastalığı son sürat devam ediyor ayrıca nefes darlığım var. Doktor bana prozac vermişti. Bir aydır kullanıyorum ama hiçbir faydasını görmedim. Ne yapmalıyım eski hatyatımı geri kazanmak istiyorum mutlu olamıyorum
frown.gif
(( Saygılar...

Prof.Dr. HAMDULLAH AYDIN

27.19:55:43

sayın sercan bey,durumunuz anksiyete bozuklugu olabilir. ilac tedavisi dısında psikoterapi de yararlı olacaktır. doktorunuzla isbirligini surdurmenizi oneririm.saygılar,

Kaynak: www.saglikdanis.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri