siz de mi?......

cananderen

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
farkettim ki ;eğer insan kendine acıyorsa durum daha kötü oluyor.hayatında problemi olan arkadaşlar bi kendiinizi gözden geçirin bakalım siz de kendinize acıyanlardanmısınız?(galiba ben öyleyim) dusun

Ynt: siz de mi?......

Evet sana katılıyorum,kendine sürekli acımak,içinde bulunduğu durumdan hoşnutsuz olmak insanı depresifliğe götürüyor.Dahası "kendine acımasına sebep olacak daha fazla olay" çekiyor.Aslında bilmemiz gerekn yegane şey, acıyacak veya bu akdar üzülecek hiçbirşey yok yaşadıklarımızda,sonuçta onlar bizim deneyimlerimiz ve altın gibi değerliler...
Evet tam olarak böyle düşünüyorum ama ben de yaklaşık 7-8 ay öncesine kadar yaşadığım üzücü bir olay varsa hemen kendime acıyan,daha da üzülen ve duygulanan biriydim.Şimdi bunu neredeyse 0' a indirdim,acımak gerçekten hiçbirşey ifade etmiyor..Geleceğe üzülmek yerine,artık onu kabul etmemiz lazım. t678

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri