sitenin yaş ortalaması

hangi yaş aralığındasınız?

• Kullanılan toplam oy
    41
Ynt: sitenin yaş ortalaması

hayatimdegisti ' Alıntı:
gulenyuzum ' Alıntı:
idea3 acaba atakan beyin burcu ne 4897 bak merak ettim simdi

Benim burcum Terazi.... wave
tahmin ettim bu kadar akilli olsa olsa terazidir dusun siz simdi solaksinizdirda bende amma merakliyim

Benim burcum Terazi.... wave
[/quote]tahmin ettim bu kadar akilli olsa olsa terazidir dusun siz simdi solaksinizdirda bende amma merakliyim[/quote]

Solak olduğumu nereden bildiniz.Acaba sitenin bir yerlerinde yazmis miydim?

y789 muneccim felan olurmusum canim benim kocam terazi brcu ben hep ona soylerim sen cok akillisin diye kafasi cok hizli ve pratiktir ayriyeten solaktirda sizede ondan sordum solaklar beyninin sol tarafinida kullaniyorlarmis vallahi cok sanslisiniz ben zaten soylerdim sen solaksin bende salagim diye oda gulerdi sizde onun gibi kumralmisiniz uzun boylu yuvarlak yuzlu bunlarda tutarsa demekki siz belkide ayni saatte dogmus olabilirsiniz yada yukseleniniz aynidir mustimin yukseleni oglak bilemiyorum bu arada onu cok seviyorum

Gulenyuzum aferim sana da fazla şansını zorlama bence o kadar da benzemez heralde değil mi y789

sizde onun gibi kumralmisiniz uzun boylu yuvarlak yuzlu bunlarda tutarsa demekki siz belkide ayni saatte dogmus olabilirsiniz yada yukseleniniz aynidir mustimin yukseleni oglak bilemiyorum bu arada onu cok seviyorum

solağım, kumralım, normal Türk bayanlarına göre uzun boyluyum ve yuvarlak yüzlüyüm.
bu özellikler tamam smiliyface
ama aslan burcuyum 44
peki kime benzemiyorum.

44 kizima oda aslan

efeniim
bendeniz 41 yaş üstü gurubuna giren aslan üstü aslan bir bağyanım

insan her yaşta daha iyisi için değişime katılıyor. farkındalık sahibi olmak ve istemek en önemlisi

harika bi yaşdayım. 34..
yaşamımda kendime hiç bu kadar yakın olmamıştım...
ne geçmişe ahlanıyorum ne gelecekden vahlanıyorum.
üstelik ne istediğimi biliorum. bence bir kadın için çok güzel yaşlar bu 30-35 aralığı....:) thumbsanim

40 yaşındayım sevincli 8977
diliyim doluyum asiyim hırçınım like a cat cilgin897

pisimbat ' Alıntı:
40 yaşındayım sevincli 8977
diliyim doluyum asiyim hırçınım like a cat cilgin897

ha ha ha haa... sevdim bunu.. smiliyface

k8908 Herkese merhaba arkadaşlar siteye bugün üye oldum veeeee 27 yaşındayımm

tuğba hoşgeldin
ben de 26 yaşındayım güzel bir yaş f678h 98569

t678 hosgeldin tugba

Bende yeni üye oldum ve 20 yaşındayım neutrali5

genç arkadaşlarla birlikte olmak çok güzel(ama bizde gencizzz sung66)40 yaş üstü bir byn olarakk y789

40 yaş nedir yaa aşkolsun nilgüncüm..Daha yeni yeni yaşıyoruz..Gözümüz açılmış şurda..Daha yaşanacak çook güzel günler var di mi? uy897

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri