sf yi yenenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan birmutluluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: sf yi yenenler

erkan maalesef biraz öyle bir durum oluyor yani biraz utanmaz arlanmaz bir adam oluyorsun ama merak etme, özünde yine kendin gibi oluyorsun. işte dediğim şey aslında önceden utandığın başka insanlarla paylaşamadığın ne varsa konuşmak istiyorsun, sosyal oluyorsun, çevren tarafından farkediliyorsun, içindeki seni konuşmaya iten ses belli bir süre sonra senin yaşam tarzın olmaya başlıyor, tanımadığın adamlarla bile çok kolay iletişime geçebiliyorsun, hatta espri falan da yapabilirsin, emin ol. bu da bizlerin istediği durum zaten. yürü yollar senin, kim tutar seni. smiliyface

biraz utanmaz olmak fazla bir zarar getirmez heralde.zaten yıllarca utangaç olarak yaşadım birazda utanmaz olayım değil mi ooo67
kararlıyım... kurtulacağım bu sf belasından... drive45 alk78

yazdıklarınız benim gibi bu sorundan hayatı kararmış arkadaslara umarım umut aşılamıştır ama kendim için tam anlamıyla aynı şeyi malesef söyleyemiyeceğim

Yani nasıl açıklayım bilmiyorum ama bu öyle bir sorunki çekmedik acı bırakmıyor insanda sad456
(yalnızlık,depresyon,umutsuzluk,yaşama sevincinin yok olması,kendini dünyanın en değersiz ve gereksiz insanı gibi görme,amaçsızlığın getirdiği ne yapacağını bilmemeyle beraber istemediğin bir hayatı yaşamak ve en kötüsü ölümü tek kurtuluş olarak görmek;intiharın tek şansın olması)
Ve bu sorunları aralıksız heran yaşayıp herhan bunları düşünüyosunuz sad456
Hele benim gibi birde bu sorunla daha ömrünüzün başında boğuşmak zorunda kalınca cok zor oluyor be ağla

Kusura bakmayın ama İşte bu gibi sebeplerden dolayı yazdıklarınız bana mucize gibi,güzel bir masal gibi geldi
Yani sadece bir telkin dinlerek düşünce yapınızı,davranıslarınızı dolayısıylada tüm hayatınızı değiştirmek mucize değilde nedir?!
Sizin adınıza çok mutlu oldum, belirtmeden de geçemem bunu, belkide bi insan için çözülmesi en zor olan sorunu çözmüş insanlarsınız, bu yüzden de çok saygı duyuyorum sizlere 96

seni anlıyoruz umutsuz mavi, gayret et telkinleri dinle 2 hafta sonra sendeki müthiş değişimin farkına varacaksın. aynen böyle belki de mucize evet.
bunun için tabi ki senin de çaba göstemen lazım biraz da, nickini umutlu mavi olarak değiştirebilirsin, gülümsemeye başlayabilirsin hayata :) smiliyface

Eminim ki kurtulacağız bu illetten bu siteye çok güveniyorum ve tabiki kendimede inandıktan sonra başaramayacağımız hiç birşey yok bu hayatta yeter ki umudumuzu yitirmeyelim...

arkadaşlar bende de var bu sf...her zaman olmamakla birlikte belirli konu ve ortamlarda kendini gösteriyor... emb23

yalnız bu telkinlerden bende indirdim...ego güçlendirici,suçluluk duyguları vs....ama ben bunları dinlerken çok sıkılıyorum arkadaşlar yaa sad456 siz 10 saat falan dinle diyorsunuz ama ben 1 saat bile dinleyemiyorum...neden böyle oluyor acaba...bana yardım edermisiniz.? benim gibi olanlar var mı aranızda b456

Bütün telkinlerin doğa versiyonunu dinlemeyi deneyebilirsin bilgisayardayken windows media playerden telkinleri dinlerken winap tan sevdiğin müzikleri de dinleye bilirsin telkinleri yüksek seste dinlemene gerek yok siyah_inci bu tip yöntemler işe yarıyor

hımmm....ben değişik versiyonlarını indirdim hep... dusun

birde öyle deniyim bakalım....umarım işe yarar utananadam

teşekkür ederim..... ttli3

siyah_inci ' Alıntı:
arkadaşlar bende de var bu sf...her zaman olmamakla birlikte belirli konu ve ortamlarda kendini gösteriyor... emb23

yalnız bu telkinlerden bende indirdim...ego güçlendirici,suçluluk duyguları vs....ama ben bunları dinlerken çok sıkılıyorum arkadaşlar yaa sad456 siz 10 saat falan dinle diyorsunuz ama ben 1 saat bile dinleyemiyorum...neden böyle oluyor acaba...bana yardım edermisiniz.? benim gibi olanlar var mı aranızda b456

merhabalar siyah inci....gece kısık sesle uykuda dinlemeni tavsiye edebilirim...uykuda etkilerini daha hızlı görürsünüz... coffe2

tabii bu kişiden kişiye değişiyor ama hem günlük dinleme süresini tamamlamış olursunuz...

hemde bilinç altınız uykudayken daha iyi algıladığından daha çabuk etki görebilirsiniz... music45

iyi dinlemeler...ve güzel değişimler dilerim...sevgiler...

teşekkür ederim suzzy

deniycem bakalım....inşallah güzel değişimler olur...burda paylaşırım sizinle... smiliyface

gülü sevmek istiyorsan dikenine katlanmak zorundasın değil mi :) ayrıca mp3ler gayet keyifli bence, normal bir mp3 olsa 10 günden sonra bıkarım ama ben nerdeyse 2 aya yakındır dinliyorum hiç öyle bıktım bunlardan demiyorum, özellikle new age türü çok hoş bence. sen hele biraz sabret başlarda sıkılırsın ama
belli bir süre sonra otomatiğe bağlayacaksın zaten smiliyface

Telkinler konsunda ilk olarak şüphe duyabilecek arkadaşlara sesleniyorum.
lütfen şüphe duymayın gerçekten işe yarıyor. sadece müzik dinleyerek bunu başarıyosunuz çok kolay
zor yönü belli bir süre geçtikten sonra eski umutsuz ve mutsuz siz arada gelip yokluo bırak dinleme artık diye

Ama siz napıyosunuz devam hep devam sonunda amacınıza ulaşıyosunuz.

Tavsiyelerimden en önemlisi kendinizi huzur ve sevgi yada mutluluk yada hepsi yani olmak istediğiniz kişiye ulaşmak  için lütfen düzgün kişisel gelişim kitaplarıda edinin araştırın gelişin

Sonra reiki eft vs. gibi bunlarlada ilgilenin tabiki meditasyon ( bende hala araştırma geliştirme aşamasındayım :) )

Hayat çok daha güzel olucak buna inanın ve inanın rastlantı diye bir şey yok

Yeni başlayan arkadaşlara biraz yardımcı olmak istedim çünkü insan bu tarz deneyimleri arıyo buraya ilk geldiimde bende aramıştım bulmuştumda   smiliyface

hismiley

Biliyorum pek yeri değil ama bu konu daha aktif diye buradan sormak istedim, bu sosyal fobi ile sosyallik arttırıcı arasında ne fark var, yani sosyal fobisi olmayan bir insan sosyallik arttırıcıyı dinlerse, ne gibi gelişmeler farkeder?

cevap çok net learning sosyalliğin artar smiliyface

Bence sf için en ideal telkinler(hepsini dinleyin ama ağırlıklı olarak dinlemeniz gerekenler bence super )

1-Kendine güven
2-Başkalarının düşüncelerini önemsememe
3-Sosyallik arttırıcı
4-Koruma kalkanı

Dediğim gibi hepsini dinleyin ama bence sf için en etkili telkinler bunlar hismiley

suçluluk ego güçlendirici, dinledikten sonra kendine güveni ekle daha sonra sf yi ilerlemenbiraz yavaş olacak ama sağlam adımlarla kalıcı olacak.

saime1 ' Alıntı:
suçluluk ego güçlendirici, dinledikten sonra kendine güveni ekle daha sonra sf yi ilerlemenbiraz yavaş olacak ama sağlam adımlarla kalıcı olacak.
Kim için?

khkh56 khkh56 aa34 aa34 aa34

Kimler için demedim,hangimiz için acaba bu öneri diye merak ettim sung66

merak ettiğin için güldüm zaten, meraklı melahattan daha meraklısın cem, Allah iyiliğini versin aa34

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri