B
birmutluluk
Guest
sf yi yenen arkadaşlar lütfen paylaşımlarınızı bekliyoruz konuşalım gulensmiley hismiley
seramoni ' Alıntı:Sevgili Suzz önce bu paylaşımın içim sana çok teşekkür ederim.İnan bu paylaşımın sosyal fobi derdiyle boğuşanlar için büyük umut ve mutluluk oluyo.Maalesef bu öyle bir sıkıntı ki adamda ne başarı,ne mutluluk,ne yaşama arzusu bırakıyo ve bunun peşisıra kendisi yetmezmiş gibi bir sürü derdi de beraberinde getiriynedenle gerek telkinler gerek telkinlerin yanısıra başka yollarla iyileşmeyi sağlayanlar insanlık adına paylaşım gösterirlerse büyük sevaba girerler.Yoksa iyileşmeyi sağlayıp sonra kenara çekilmek ve her şeyi unutmak pek doğru olmasa gerek.Bu sıkıntıyla boğuşan her gün rahat bir nefes almayı uman,bu umutla şifanın ne olduğunu,nasıl olması gerektğini,ne yapılması gerektiğini bulmaya çalışan bir çok muzdarip insan var.Ki sitemizde de bu soruyu sorup cevap bekleyen bir çok arkadaş var.Lütfen bir mesajı esirgemeyiniz.İyileşiminizi nasıl gerçekleştirdiğinizi anlatınız.İnanın çok faydalı olacak...
Telkinleri de ne şekilde ne kadar süreyle dinlediğinizi,bu olumsuz dalgalanmaların ne kadar sürdüğünü,sonuca ulaşmak için ne yapılması gerektiğini yazarsanız çok memnun oluruz.Herkese teşekkürler...
suzzy ' Alıntı:bu konuya her kesten önce ben atlıyabilirim... sevincli
eskiden inanılmaz derecede sosyal fobisi olan bir insandım...çekingenlik güven eksikliği korkular tadirginlikler...konuşurken yanlış bir şey söylermiyim endişesi... dusun
iki yıla yakındır kişisel gelişimle ilgili ne varsa araştırdım...hayatım değiştinin karşıma çıkmasıyla değişimim hızlandı...
şu andaki beni çok sevdim ve bunun tadını çıkarıyorum... wave
bu değişim hayatımı çok kolaylaştırdı...korkularımı aştım...artık önüme gelen her şeyle çok daha rahat başa çıkabiliyorum...ve kendime daha çok güveniyorum...
sosyal fobi bitti denecek kadar azaldı...çok ama daha çok mutlu ve rahat hissediyorum... blissy blissy
sevgiler...
novosibir ' Alıntı:merhaba serenity öncelikle seni tebrik ederim, peki bir şey soracağım dinlerken nasıl bir liste yaptın? ben şu anda 7 telkini aynı anda dinliyorum, nasıl bir liste daha verimli olur? tavsiyelerin nelerdir?
erkan7 ' Alıntı:slm.bende yaklaşık 2haftadır ego güç.+suçluluk dinliyorum.2gün önce listeye kendine güven telkinini ekledim.şimdi sosyal fobiyi ekleyeceğim.inşallah faydasını görürüm.diğer telkinlerin faydasını çok az da olsa görmeye başladım sanki.ve bu beni umutlandırdı.suzzy nin mesajını okuyunca umudum dahada arttı.fakat suzzy sf yi yenme sürecinde nasıl bir yol izledi hangi telkinleri ne kadar süre dinledi bunları belirtmemiş.buradaki diğer sfli arkadaşlara ve bana yardımcı olmak adına sfyi nasıl yendiğini biraz daha detaylı anlatırsa sevinirim...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.