sevgili 25emel'in doğum günü...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: sevgili 25emel'in doğum günü...

çok sanslı biriyim ben yaaa .... kaç gün oldu ben doğalı halaa doğum günü tebrikleri alıyorum acıkcası bu insanı hem mutlu ediyor hemde duygulandırıyor ttli3 teşekkürler hepinize kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

25emel ' Alıntı:
çok sanslı biriyim ben yaaa .... kaç gün oldu ben doğalı halaa doğum günü tebrikleri alıyorum acıkcası bu insanı hem mutlu ediyor hemde duygulandırıyor ttli3 teşekkürler hepinize kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

25emel ' Alıntı:
teşekkürlerr arkadaşlarrr..... kiss3 kiss3 seviyorum sizi bee!!!!! sevincli sevincli

10 gün rötarlı tembel bir arkadaşını da sever misin.. utananadam

tuh788 canım benim doğum günün tatile çıkışımla çakışmış.. ben buralara gelene kadar yığılan mesajlar arasında farkedememişim..
999999.gif

kendimi affettirmek için napsam acaba...
gd1%20(4).gif
sevincli
20fn9rg6.gif

supi.gif
belki 22 haziran buluşmasına gelirsin.. bende sana en sevdiğin dondurma ve pastalardan ısmarlarım.. ark5
1474vvud2.gif

bu forumda tanıdığım daima neşeli olmayı başarıp bunuda etrafına yansıtabilen ender güzelliklerdensin..
bday9zk3.gif

honynewyearfireworksgr001hlsu7.gif
dilerim yeni yaşın ile birlikte;
arzuladığın tüm düşlerin kolaylıkla gerçek olur..

sevdiklerinle birlikte nice mutlu seneler dilerin tatlım..

sevgiler..
HBD-Bouq2.gif
kiss3

blook ayyyyyyyyyyyy emelcim ben ankaradayken açılmış bu başlık dolayısı ile ben gelincede dikkat etmememişim gözümden kaçmış özür dilerim .

canım kardeşim güzel yüreğin gibi tüm güzellikler seni ve sevdiklerinle beraber olsun sevincli
sana paptyalar arasından japon & pempe panter pisciklerimi yolluyorum

japonlc1.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri