SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN

Ynt: SEVGI ZINCIRINE KATIL SENDE HADI NE DURUYORSUN

çok özür dilerim ben farketmemişim. hoşgeldin sefalar getirdin umarım harika vakit geçirirsin burda smiliyface

Hosgeldin Akincim, sefalar getirdin sevgi zincirimize hismiley

akın afedersin, siteye girer girmez ilk işim yeni gelen arkadaş varmı diye bakmak olur seni görmemişim, bu ayıpta bana yeter,o zaman sana duble hoşgelişler olsun..

Ben burda kimseyi tanımıyorum ama tanısam kesin çok severim mantığından hareketle diyorum ki:

HADİ SEVGİ YUMAĞI OLALIM BEN YUVARLANMAYA BAŞLADIM BİLE.. cilgin897

merhaba ilknurcum hoşgeldin sefalara getirdin. hismiley smiliyface

TEŞEKKÜRLER FATMACIM HOŞBULDUM HAKKATEN HOŞBULDUM YANİ BU KADAR HOŞ İNSANLARI BİR ARADA BULMAK BÜYÜK ŞANS BENCE VE BENDE BU ŞANSI DEĞERLENDİRİCEM smiliyface

aynı şans bizim için de geçerli senin gibi sempatik biri aramıza katıldığı için cat3500

Hosgeldin Ilknurcum , salem ve sevgiler bizden hismiley cat3500
Sevgi ve Isikla kal

Sevgi zincirine katılma konu başlığında şunuda uygulasak nasıl olur arkadaşlar..Sadece buraya bir iki sevgi sözcüğü yazıp bırakmak yerine buraya katılanlara yada bu sitedeki arkadaşların yüksek benliklerine sevgi enerjisi göndersek..Nasıl olur..???????

Ben gonderiyorum s456

Bende göndereceğim bundan sonra ferya..Umarım diğer arkadaşlarda bu zincire katılır..Birbirimize daha güzel destek olmuş oluruz..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz safalar getirdiniz, Fatmacım o şarkıyı ben çok seviyorum hatta bayılıyorum ellerine yüreğine sağlık iyi ki eklemişsin buraya super sapkal89 gogogo

Ben de bu sevgi zincirine katılıyorum ve hepinizi çok çokkkk seviyorummmmmm happy6

ben de herkesi ve bursayı ve seni çookk seviyorum elifçim çok sevindim şarkıyı beğenmene smiliyface

Ne güzel sevgi zinciri ya bayıldım valla bu site super

BENDE HERKEZİ OLMASA DA, HAYATIMDAKİ SEVDİĞİM İNSANLARI ÇOĞALTMAYI BAŞARMAYI İSTİYORUM

iyiki varsiniz sizleri seviyorum.. kiss3
iyki boyle bir site var takip etmekten en haz aldiğim haberlerini merak ettiğim yüreği sevgi dolu insanlarla dolu bu yerde oldugum icin cok mutluyum. kiss3

merhabalar,
bu sevgi incirine ben de katilmak itiyorum , biraz gec oldu ama yeni farkettim, site o kadar byu ki yetisemiyoum artik.
ben de buradaki herkesi , turkiyede ki ailemi , arkadaslarimi, sevgilimi ve de kendimi cok seviyorummmmmm!!!!!!!!!!!!! s456

herkesi sevdigime gore ve eger sizler de kendinizi seviyorsaniz herkes kendine iyi baksin o zaman!!! f678h

iyi gunler, hoscakalin

ulku cat3500

jaunty ' Alıntı:
iyiki varsiniz sizleri seviyorum.. kiss3
iyki boyle bir site var takip etmekten en haz aldiğim haberlerini merak ettiğim yüreği sevgi dolu insanlarla dolu bu yerde oldugum icin cok mutluyum. kiss3
fazla söze ne hacet....
aynen katılıyorum tüm arkadaşlarıma... f678h

ben de tanımadığım herkesi seviyorum.yoksa insanları tanıdıkça doğaya,bitkilere ve hayvanlara yöneliyorum.burdaki biçok kişiyi canıgönülden severim.psiko,shamanic,pisimbat. psikonun muhabbetlerini gerçek özledim ya.harika biri.bi ara imzasında beyin ciğer böbrek falan vardı.bu ne dedim ya.ameliyathanede hissettim kendimi.yok biraz daha kalsa çiğ köfte falan da koyacak.bakarsın çiğ köfteyi ben koyarım imzama.kendinize iyi bakın. hismiley

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri