Seni Çok Seviyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Umutlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Seni Çok Seviyorum!

[youtube=425,350]HaqKnwi52R4[/youtube]

Ömrümce heeep adım adım heryerde seniii araaadım
Ben kalbimdeeen başka yerde inan seni bulaaamadım
Kenarlardaa ,köşelerdeee ,kadehlerdeee ,şişelerdeee
Ben kalbimdeeen başka yerde inan seniii bulaaamadım
Ben kalbimden başka yerde inan seniii bu-la-maa-dııım!!!

uyyyyyy!!! ha uşağumm ben bu diziyi pek severdum vakti zamanında 44 yalnız ablanın seside hakkaten güzel be!!!... ne güzel söyledii maçka yollarıniii 25889 25889

o abla çok yetenekli, çok yönlü bir bayan bende çok severim ve takdir edrim kendisini

[youtube=425,350]TUvdWeAgT4g[/youtube]

Söylemiştim sanaaa giiitme gönlünün sahiline,
Seni alırsaaa fırtına dayanamam yoookluğuna...

Zaman hızla ilerliyor,hayat denilen bu azgın nehir mutluluğa,mutsuzluğa,gözyaşına,gülümseyişe,düne,bugüne,yarına,hayallere,umutlara dair ne varsa katıp önüne götürüyor an'a inat...Hiçbişey için geç değil;içinde bulunduğumuz şu an herşey mümkün.Peki ya bu koca nehire dur demek,önüne set çekmek mümkün mü?O halde mümkün olduğunca portakal renkli mutlulukları,mavi umutları,şeker pembesi gülümseyişleri alıp götürsün yarınlara...Yarınlar bügün olduğunda dünlere dönüp keyifle yadedeceğimiz anılarımız kalır şu gökkubbede hoş bi seda misali...İyi geceler olsun hepinize;sevgiler sapkal89

[youtube=425,350]Om5QiTX47QI[/youtube]

My darling this I promise you!.. super sung66

[youtube=425,350]p_8lHc3yn90[/youtube]

İyi pazarlar olsun herkese!!! hismiley

ben kendimi cok seviyorum bencilmiyim neyim blook ama butun insanlarida cok seviyorum sevmek cok guzel bir duygu asik veyselin dedigi gibi guzelligin bes para etmez bu bendeki ask olmasa ben kendimi sevmesem kendim bes para etmezmiyim acaba? cokmu sacmaladim ne?

"Niceler sultandı,kraldı,şahtı
Benimle değişti talihi bahtı;
Yerle bir eyledim tac ile tahtı;
Akıl almaz hünerlerim var benim." der Cemal Safi...Üstad ne güzel dillendirmiş aşkın gücünü;Ey Aşk sen nelere kadirsin!Var mı senin gibisi şu cihanda!.. 128956

alk78 cok guzel guldurdun beni smil56

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=_WgvJE3c5z4[/youtube] FERHAT GÖÇER CENNET en orjinal klip budur.:)

ağla ayyy cok guzel beni derinlere suruklede ben boyle sarkilar filan yapamiyorum art56art56

gulenyuzum ' Alıntı:
ağla ayyy cok guzel beni derinlere suruklede ben boyle sarkilar filan yapamiyorum art56art56
gulenuzum ben bu şarkıyı yapmadım ki smil56 hazır yapılı olanı bir nevi yer degiştirme yaptım smil56

smil56anladim canim aaa dunk56ben onuda bilmiyorum

25emel ' Alıntı:
gulenyuzum ' Alıntı:
gulenuzum ben bu şarkıyı yapmadım ki smil56 hazır yapılı olanı bir nevi yer degiştirme yaptım smil56

Sizde şarki ekleyebilirsiniz..
Yapmaniz gereken
Önce www.youtube.com dan bir video bulmak..
O videonun linkini alip maus ile isaretleyip..Youtube tuşuna bastiğinizda video forumumuza eklenmiş olur..
youtube.gif
Sonra da hep beraber izleriz. kahvesmiley

Birde yeri gelmişken foruma smiley eklerken ilgili smileye tikladiktan sonra bir boşluk birakiniz yazi ile karismasin..
Mesela f678h bu smiley gözüküyor...Ancak boşluk birakmazsamf678h kod ile yazi karistigi icin smiley yazimda gözükmüyor..

[youtube=425,350]j3wJy9ort_I[/youtube]

................ sung66.............

[youtube=425,350]1lYc33_hRTE[/youtube]

956k u859 s456 blissy cilgin897 8977

tarkanmi hastasiyim smil56 su video eklemeyi birde ben deneyim isallah olur[youtube=425,350][/youtube]

sevmekmi dediniz....kalbim sızladı...müzikte tam benlik dökülecek diyorum için yapamıyorum sanki eskiden isteksizce vurulmuş kilitler..korkuyormuyum yoksa...belkide sadece büyük bi hazine buldumda kimsenin haberi olmasın diye sesimimi çıkarmıyorum...sadece bir kurşun saplanmış yüreğime geçmişten tek kanatla uçmaya çalışan güvercin gibi korkuyorum avcıların arasından geçmekten tek kolum ....yarın yüreğim....attın sandığın içine..gömdüm toprağın altına aşk tohumunu .......

çok güzel bi paylaşım teşekkürler herkeze ....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri