sbs

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

seblanaz

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhabalar ben sebla,bu site bana melih uyarın sitesini setlerini hatırlattı,bilmiyorum ne kadar faydalanabileceğim ama,1ay içinde öncelikle kızımın sbs sınavına heyecanını kontrol altına alarak girmesini istiyorum,yani konsantrasyon ve heyecandan karıştırma huyumuz var.6 hazirana kadar onu rahatlatmak zorundayım daha sonra kendi sorunlarım için ilgilenicem bu üyeliğimle.bana da lütfen yardımcı olun.....y789

evet sizler bu sitede neler yapıyorsunuz,iyiki varız evet bende sizdenim beni biraz bilgilendirirmisiniz.
u859

öncelıkle HOşGELDINız Sİtemıze;)
Gerçi bana düşer mi? bu siteyı anlatmak-çünkü bende yeniüye sayılırım-ama bi başlayım bakalım.
Sitemizde sizinde gördüğünüz gibi telkinerle birçok soruna çare sunuluyor.İlk telkin dınlemeye başlayanlar,sorun ne olursa olsun,ego ve suçluluk telkınlerını dınleyerek başlıyorlar,daha sonraları kendılerıne sorun olan konudaki ilgili telkını eklıyorlar dıye bılıyorum.Azsonra arkadaslar gelir zaten:) Onlar daha iiyi yardımcı olurlar size..
Forum bölümünde telkınler, içerıklerı ve kullanıcı yorumları bulunuyor..İncelerseniz mutlaka size yardımcı olacak şeyler bulabılırısnız..
SEvgIILer...

Hoşgeldiniz
Mutlu Paylaşımlar Diliyorum.
sapkal89

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri