Ramazanı Şerifiniz Mübarek olsun...

himalayalar

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ramazan10026.jpg

Herkese hayırlı ramazanlar.

İyiliklerle anlamlandıracağınız bir Ramazan ayı geçirmenizi dilerim. Bu ayda kalbiniz gibi sofralarınız da bolluk ve bereket içinde olsun. Ama yine de dikkat edin. Tıka basa yemeyin. girlhaha

Sevgilerimle. sapkal89

ramazan ayının tüm rengini tüm şifasını tüm hayrını yaşayabilecek kalbe sahip olmamız dileğiyle...hayırlı ramazanlar..

Amiiiiiiiiiiiin. Hepimize mübarek olsun. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Bizlerden razı olsun. Ettiğimiz dualar hayırlarla kabul olsun. Bu ramazan ayı duaların hayırlarla kabul ayı, imanı güçlendirme ayı, kalplerimizi nurlandırma ayı olsun. Amiiiiiiiiiin.

Rabb'im Mübarek Ramazan ayında tutacagınız oruçları, edeceğiniz duaları, yapacagınız iyilikleri kabul etsin. Rabb'im iman gücü ve kudreti versin. Sofralarınız bolluk ve bereketle dolsun.

Şükürler olsun Mübarek Ramazan Ayı geldiği için.

hayirli ramazanlar hepimize

Kalbinizin huzur bulduğu , vücudunuzu sağlık dolduğu , açları anladığınız ve daha çok yardımda bulunacağınız bir ay olmasını diliyorum. Ramazan ayınız mübarek olsun.

her kese hayırlı ramazanlar diliyorum.
sofralarınız bolluk ve bereketle dolup taşsın.
sevgiyle kalıny789

hayırlı ramazanlar tuttgumuz oruclar ettigimiz dualar kabul osun insllh

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.

Hayırlı ramazanlar, sağlıklı, sıhatlı, huzurla,mutlulukla tekrarlarını gecirmek nasip etsin. Sevgiyle mutlulukla hep beraber bayrama kavuşma dileğiyle ((:))

herkese hayirli ramazanlar diliyorum dostlar.
umarim herkes aradigin ibulur.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri