Planlı Değişim Günlüğüm

Kendine saygı telkinini ve ego güveni dinlemeyi bıraktığımdan beri kendimi ifade etmekte bile zorlanmaya başladım.ego güven dinlediğim zamanlarda daha net düşünebiliyorum.Neyi neden yaptığımızı çok daha iyi anlıyorum.Ego güvenin 2008 yılında ki yeni doğa versiyonu eskisinden çok daha etkili diyebilirim.New age ego güvende çabuk etki gösteriyor ama tam anlamıyla etkilerini alamıyorum.

olumlu düsünenler kervanina hosgeldin sefalar getirdin... girlhaha

olumlu düsünenler kervanina hosgeldin sefalar getirdin... girlhaha
Hoşbulduk sefa bulduk.956kcilgin897s456Bu kervanda daha iyiye ve daha güzele ulaşmamız dileğiyle hepimize hayırlı uğurlu olsun.art56art56

dertyMutluluk telkinine diyecek sözüm yok.Kısa sürede neşemi ve harketliliğimi yerine getirdi.Depresif ve negatif düşüncelerim kayboluyor.Herkese tavsiye ederim.Çok kısa zamanda çok güzel etkileri oluyor.

Bakıyorumda foruma üye olan 10-15 kişi olmasına rağmen yaklaşık 1000 konuk var.Bende birkaç ay öncesine kadar foruma üye değildim.Benim nedenim şimdiye kadar foruma giripte fikirlerimi paylaşacak cesaretimin olmamasıydı.Telkinleri dinlemeye başlayınca farkında olmadan etkilerini hissetmeye başladım ve kendimde bayağı bir cesaret buldum.Tabi bunlar daha başlangıç bile herşey daha yeni başlıyor.happy6

Farkettim ki siteye düşüncelerimi yazdıkça kendimle ilgili farkındalığım artıyor.Milton H.Erickson'un 'Sesim Seninle Heryerde' kitabında da dediği gibi insan sorunlarını çözmek için hayalide olsa bir psikoterapiste ihtiyaç duyuyor.Yardımlarını yürekten yapan karşılık beklemeden yapan yardımseverlerle dolu bir sitede olduğumu bilmek kendimi iyi hissettiriyor.İyi ki varsın Hayatımdeğişti ailesi.

sende iyiki varsin ve

-IYIKI VARIZ-

Cesaretinin, kendine olan güveninin huzurunun ve mutlulugunun bol bol bol artmasi dilegi ile..

Bu günlüğü hep okuyasım geliyor sanki büyük bir deney yapıyorsunda ben bunun sonucunu bekliyor gibiyim.
İletişimde en güzel şey dinlenildiğini bilmektir. Burada sen bunu ancak sana verdiğimiz dönütlerle anlayabilirsin bunu da başardığını görüyorum :)

Sevgiler

sende iyiki varsin ve

-IYIKI VARIZ-

Cesaretinin, kendine olan güveninin huzurunun ve mutlulugunun bol bol bol artmasi dilegi ile..

Bütün iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum.Hepimizin güveninin mutluluğunun, huzurunun, başarılarının ve farkındalıklarının artmasını diliyorum.956ks456music45blissycilgin897

Bu günlüğü hep okuyasım geliyor sanki büyük bir deney yapıyorsunda ben bunun sonucunu bekliyor gibiyim.
İletişimde en güzel şey dinlenildiğini bilmektir. Burada sen bunu ancak sana verdiğimiz dönütlerle anlayabilirsin bunu da başardığını görüyorum :)

Sevgiler

Söylediklerine tamamen katılıyorum.Okuyan herkese faydalı olabilmesini diliyorum.Sevgi ve Saygılarımla.

Planlı değişim günlüğüne başladığımdan beri planlar kafamda uçuşuyor.Tek sorunum her planımı uygulayıp sonuçlarını görecek kadar zamanı nasıl bulacağım.Kısa sürede telkinlerin sonuçlarını görmek istiyorum.Sanırım çok sabırsız olduğum içindir.Depresyon telkinini arttırıyorum.Etkisini görmediğim için değil de depresyon telkiniyle kısa zaman sonra yollarımız ayrılabilir diye düşünüyorum.t678Telkin alma kabiliyeti beyin alfa dalgasındayken betaya göre 25 kat daha iyi oluyormuş diye ünlü bir hipnoz uzmanından duymuştum.Suni frekanslarla bu işi yapmak zararlı ve etkisiz diye düşünüyorum.Telkinler nedense öğrenmek gibi geliyor bana.Birşeyler öğreniyoruz ama farkına varmadan.^-^İçimde telkinlerle ilgili güçlü bir liste birleştirme isteğinin olduğunu biliyorum.Özgüven telkinlerini dinlemek istiyorum.Tekrar sayıları azalacağı için yapmıyorum.Şimdilik.yu89

İstanbul'un birçok yerinde olan elektrik kesintisi beni de olumsuz etkiledi.Elektrikler olmadan sudan çıkmış balığa döndüm diyebilirim.ooo67Ne kadar da bağımlısı olmuşuz şu teknolojinin.

Sevgili maxhealth günlüğünün adı bile bana ne kadar kararlı bir değişim sürecine girdiğini hissettiriyor. Bana göre çok emin adımlarla ilerliyorsun. Haklısın telkinler çok şey öğretiyor farkında olmadan. Hem de doğru ve hayatımızın kalitesini arttıracak şeyleri öğrenmek çok güzel.

Değişimin hep istediğin yönde olsun günlüğün hep güzel haberlerle bol farkındalıkla dolsun..

Sevgiler.

Sevgili maxhealth günlüğünün adı bile bana ne kadar kararlı bir değişim sürecine girdiğini hissettiriyor. Bana göre çok emin adımlarla ilerliyorsun. Haklısın telkinler çok şey öğretiyor farkında olmadan. Hem de doğru ve hayatımızın kalitesini arttıracak şeyleri öğrenmek çok güzel.

Değişimin hep istediğin yönde olsun günlüğün hep güzel haberlerle bol farkındalıkla dolsun..

Sevgiler.
Teşekkür ediyorum güzel yorumun ve çok güzel dileklerin için.Bütün güzel dileklerinin gerçekleşmesini ve foruma kattığın renkliliğinin hayatını çok daha renkli yapmasını diliyorum.956k
Sevgi ve saygılar.

bu ara neden nickini degistirdin cook merak ettim??

yani bunun ile digerinin arasindaki fark ne idi???

buda degisimin icin gerekli bir yöntemmi :))))

bu ara neden nickini degistirdin cook merak ettim??

yani bunun ile digerinin arasindaki fark ne idi???

buda degisimin icin gerekli bir yöntemmi :))))

Nickimi her okuduğumda ve siteye girerken yazdığımda bilinçaltıma mesaj yolluyorum.Eski nickimin pek bir anlamı yoktu düşünmeden aceleyle siteye üye olurken almıştım.Şimdiki nickimi her okuma ve yazmamda bilinçaltımda sağlıklı olmayı çağrıştırdığı için seçtim.

Nick değişimini bende fark ettim yalnız bu nick hem sana hem bize iyi geliyor :)) ne kadar harika bir şey sağol. Eskisi neydi somuyorum bile, hı? Unuttum boşver :)

Mutlu kal.
Ben de çoktan unuttumt678Hep iyi şeyleri hatırlaman ve mutlu olman dileğiyle.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri