Pisimbat kefeni yırttı şenlikleri

Ynt: Pisimbat kefeni yırttı şenlikleri

duru79 ' Alıntı:
Bu ne güzel haber böyle cat3500 cat3500 cat3500 daha yeni gördüm ve çooooooooooook sevindimmmmmm. k8908 k8908 uy897 uy897 wave wave wave wave geçmiş olsunn.Çok sevindim sevincimi ifade edmiyorum inan ama umarım sen hissedersin.. kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

dancingcat1135946879wp7.gif

teoman_ ' Alıntı:
süpersin sitemizin asi kedisi. seni kutluyorum
blissy

kedi1qh1.jpg

hayatimdegisti ' Alıntı:
Hepimizin beklediği bir haberdi bu... super
Kararlılığın azmin için tebrik ediyorum.Bundan sonra eskisinden bile daha güzel bir hayat bekliyor seni...
Bende partimize bir video ile katılayım.

HTML:
<body>
<object width=425 height=350><param name="movie" value="http://vid.haberturk.com/VideoPlayer.swf?idsi=ihakosubandikedi546464&autoplay=0"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://vid.haberturk.com/VideoPlayer.swf?idsi=ihakosubandikedi546464&autoplay=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode=transparent width=425 height=350></embed></object></body>

melodis ' Alıntı:
ne güzl bi haber bu thumbsanim thumbsanim s456 f678h partysmiley smileydance

tebrikler tebrikler tebrikler......

pelin85_kedi.gif

wave wave

gif2.gif

k8908 k8908

2004kedi.jpg

redflowers ' Alıntı:
alk78 Pisimbat canı gönülden kutluyorum.Çok sevindirdin bizi. kiss3

sevincli cat56 lafın kısacası kanser denen zımbırtı vücudumda normal değer 25ten az diyor benimki 12 çıktı yani kefen cırtttt diye yırtıldı s456 haaa bu demek değilki dikkatsiz olucam yok öle bişi daima kendime özen göstericem yediklerime içtiklerime önem vericem içimde yerleşmiş olan kanser hücrelerine geçit vermiyeceğim anlıyacağınız şu saftirik kafamı topluyayaım yazacağım uzun uzun

hepnize tek tek cat56 yüreğimle teşekkür ediyorum iyiki varsınız yahu

out.php
.....

cat56 im bu haberi bekliyordum geçmiş olsun sana ve hepimize çok sevindim..allah sağlık ve esenlik içinde yaşamayı nasip etsin..

hayalayaz ' Alıntı:
out.php
.....

cat56 im bu haberi bekliyordum geçmiş olsun sana ve hepimize çok sevindim..allah sağlık ve esenlik içinde yaşamayı nasip etsin..

amin hayallcim cümlemize gssmile

benim haberim vardı ama şenliklere ancak katılabildim..

msn den bi rahat vermiyosun ki forumda yazdıklarını okuyayım.. khkh56
smilies%20GD%20(9).gif
smilies%20GD%20(9).gif

!cid_355962BD-1DE2-459B-BAC2-2FE655EA0547.gif
tatlım birlikte çok sevindik hem msn hem telefon aracılığıyla ama burayada bir şeyler yazmadan geçemedim..

dilerim senin başarın bir çok kişiye örnek olur..

ne kadar başarılı ve özel bir cat56 olduğunu tekrar göstermiş oldun bizlere..
smilies%20GD%20(1).gif

15.gif
bundan sonraki günlerinin sağlık.. mutluluk.. huzur ve bereket içerisinde sevdikelrinde birlikte geçmesini dilerim..

sevgiler..
03.gif

**shamanic** ' Alıntı:
benim haberim vardı ama şenliklere ancak katılabildim..

msn den bi rahat vermiyosun ki forumda yazdıklarını okuyayım.. khkh56
smilies%20GD%20(9).gif
smilies%20GD%20(9).gif

!cid_355962BD-1DE2-459B-BAC2-2FE655EA0547.gif
tatlım birlikte çok sevindik hem msn hem telefon aracılığıyla ama burayada bir şeyler yazmadan geçemedim..

dilerim senin başarın bir çok kişiye örnek olur..

ne kadar başarılı ve özel bir cat56 olduğunu tekrar göstermiş oldun bizlere..
smilies%20GD%20(1).gif

15.gif
bundan sonraki günlerinin sağlık.. mutluluk.. huzur ve bereket içerisinde sevdikelrinde birlikte geçmesini dilerim..

sevgiler..
03.gif

sevincli kızım kıskançlıktan yazmıyorsun hasetsin kötü şamanım benim blook kal gelir kuduz olursun

canım şaka bir yana sesli yazılı ve gönül bağımız var senle msn de rahat yüzü vermicem sevincli

eyvallahhhhhhhhhhhh gssmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri