Pazar Gecesinden Beri:((

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esin_S
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin..kızından güç al..Rabb im ona ve sevdiklerine bağışlasın...

Geçmiş olsun...en yakın zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle...

geçmiş olsun bizim dert ettiğimiz şeylerin yanında seninkisini düşününce :( sinek gibi kalıyo yanında dertlerim.. Düzelmen dileğiyle

arkadasim ne yazikki yillar once benim babamda boyle bir sikintidan muzdaripti...

lutfen yanlis anlama fakat, o an neler hissedilir, neler yapilmalidir.. ilk yardim hareketi ne olmalidir. bu konulara biraz yer verirmisin???

artik bende kemale ermeye basladigim icin, bu tur olaylarla karsilasma sansim yuksek. o yuzden en azindan neler yapilacagini bilmek istiyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri