Okyanus Kadar Derin Yayın Tarihi: 2008-09-12

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Okyanus Kadar Derin
Yayın Tarihi:
2008-09-12

YöN: ULU GROSBARD OYN: MICHELLE PFEIFFER &amp TREAT WILLIAMS &amp WHOOPI GOLDBERG

Okyanus Kadar Derin

Beth Cappadora her anne gibi sevecen, ailesine bağlı ve bazen ailenin sorunlarını çok fazla üstlenen, başarılı bir fotoğrafçıdır. Beth`in bir otelde okul toplantısı vardır ve üç çocuğunu alarak oraya gider. Kalabalığın ortasında bir an için üç yaşındaki oğlu Ben`i yitiriverir ve tam on yıl sonra bulur. üstelik bu on yıl boyunca Ben, ailesiyle aynı şehirde yaşamıştır. Ben'in gerçek ailesi çocuklarını yeniden isterlerken Ben, yıllardır gerçek babası olarak bildiği adamdan da vazgeçemiyor. İki aile içinde giderek dramatikleşen bir olaydır bu. Sonunda Ben seçimini yapmak zorunda kalıyor.

YöN: ULU GROSBARD OYN: MICHELLE PFEIFFER &amp TREAT WILLIAMS &amp WHOOPI GOLDBERG

Kaynak: yayinakisi.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri