Meyve Suyu Endüstrisi Derneği MEYED, üniversiteli gençlerin çalışmalarına destek veriyor

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Meyve Suyu Endüstrisi Derneği MEYED, üniversiteli gençlerin çalışmalarına destek veriyor

(Habersaglik-Istanbul) MEYED, ilk aşamada 4 üniversitede yürütülen 4 farklı lisans üstü tez projesine destek sağlayacak. Projeler, MEYEDin destek kararını duyurduğu 2006 Ağustos ayından itibaren başvuran adaylar arasından seçildi. 2007 yılı Nisan ayında ise desteklenecek yeni projeler belirlenecek. Adaylar başvurularını MEYEDin www.meyed.org.tr adresli web sitesinden yapabilirler.

MEYED Başkanı Prof. Dr. Aziz Ekşi, uygulamanın amacının meyve suyunun bilimsel olarak tanımlanmasının yanı sıra, ülkemizin bilimsel yayın sıralamasındaki başarısına da destek sağlamak olduğunu belirtti.

MEYEDin önümüzdeki dönemde destek sağlayacağı projeler şöyle:

Konu: Elektriksel Yöntemlerin Portakal Suyu Verimi ve Kalitesine Etkileri

Yürütücü: Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi

Prof Dr Taner Baysal

Tez Öğrencisi: Aslıhan Demirdöven

Konu: Üzüm Suyunda Antioksidan Kapasitesinin Yeni Yöntemlerle Belirlenmesi

Yürütücü: İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi

Prof Dr Birsen Demirata Öztürk

Tez Öğrencisi: Dilek ÖZYURT

Konu: Vurgulu Elektrik Akimi ile Pastörizasyonun Havuç Suyunun Özelliklerine

Etkisi

Yürütücü: Mustafa Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi

Doç. Dr. Gülsün Akdemir Evrendilek

Tez Öğrencisi: Ebru Akın

Konu: Portakal Suyuna Antioksidan Kapasite ve Antioksidan Bileşikler

Yürütücü: İstanbul Üniversitesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi

Yrd. Doç Dr Kevser Sözgen Başkan

Tez Öğrencisi: Leyla Yıldız, Şeyda Karaman

Kaynak: SağlıkHaber

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri