Merih Ermakastar

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Doğum Yeri : İstanbul

Doğum Tarihi : 10 Mayıs 1975

Eğitimi : Lisans (Devam Ediyor)





İlkokulu, Selim Sırrı Tarcan İlköğretim Okulu'nda okudu. Ardından, Anadolu Lisesi sınavlarını kazanarak, Saint Joseph'de 1 sene öğrenimine devam etti. Orta öğretiminde Mimar Sinan Üniversitesi devlet konservatuarında trompet ana sanat dalı, lisede ise Bilkent Üniversitesi müzik ve sahne sanatları fakültesi müzik hazırlık okulunu bitirdi. Burada 3 yıl yatılı olarak okudu. Mersin Devlet Opera ve Balesi'nin açmış olduğu Kadro Sınavını kazanarak 657'ye tabii devlet memuru oldu. 3 sene sonra ise görevinden istifa etti. Mimar Sinan Üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümünü kazandı. Halen son sınıfta okumakta. Veremediği tek ders ise gitar dersidir. Dokuz yaşından beri piyano on iki yaşından beri de trompet çalıyor.







8 Ağustos 2000 tarihinde Cenk Eren'e vokal yapmaya basladı. 2001-2002 yılları arası People ve Andon adlı barlarda trompet şovu yaptı. Bunların yanı sıra Reina'da da trompet şovu yaptı. 2002'de Mehmet Ali Erbil'in sunmuş olduğu Çarkıfelek'te trompet çaldı.







2003 yılının Mayıs ayında ise Arma müzik şirketinden Can Ayazım adlı ilk ve tek albümünü çıkardı. Bu albümün ilk klibi, albümünde çıkış parçası olan Acı Bana Yetmiyor adlı parçaya çekildi. Sahnelerde sadece ismi olan Merih'i kullandı.







Bu albümden sonra müzik camiasında fazla bir boy göstermedi, fakat Serdar Ortaç'a vokal yapmaya devam etti.







Oyunculuk kariyerine 1982 yılında vizyona giren O Kadın ve Leyla ile Mecnun filmlerinde küçük bir çocuğu canlandırdı.







1997 yılında Hiç Bana Sordun mu ?, 1998 yılında Affet Bizi Hocam, 2000 yılında Üvey Baba, 2004 yılında Çemberimde Gül Oya ve 2005 yılında Davetsiz Misafir adlı dizilerde rol adı.







Son olarak Binbir Gece adlı dizide Mert adında bir bar sahibini canlandırmaktadır.





Kaynak: Diziler.com
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst