merhaba arkadaşlar..artık ben de sitenin yeni üyesiyim??ne kadar saçma değil mi?zaten merhaba diyebildiğime göre bunu anlamış olmanız,benim deaanladığınızı anlayıp konuyu kapatmam gerekirdi.ama bende konuyu uzatma rahatsızlığı var....4897
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Yandık deseney789Neyse, hoşgeldin. İyi paylaşımlar dilerim...actionsmileMERHABA ARKADAŞLAR.. ARTIK BEN DE SİTENİN ÜYESİYİM?? NE KADAR SAÇMA DEĞİL Mİ ? ZATEN MERHABA DİYEBİLDİĞİME GÖRE BUNU ANLAMIŞ OLMANIZ, BENİM DE ANLADIĞINIZI ANLAYIP KONUYU KAPATMAM GEREKİRDİ. AMA BENDE KONU UZATMA RAHATSIZLIĞI VAR. .. 4897..
Yandık deseney789Neyse, hoşgeldin. İyi paylaşımlar dilerim...actionsmile
Ohoo çok uzadı bu mevzu ama y789Kısaca merhaba2600MERHABA ARKADAŞLAR.. ARTIK BEN DE SİTENİN ÜYESİYİM?? NE KADAR SAÇMA DEĞİL Mİ ? ZATEN MERHABA DİYEBİLDİĞİME GÖRE BUNU ANLAMIŞ OLMANIZ, BENİM DE ANLADIĞINIZI ANLAYIP KONUYU KAPATMAM GEREKİRDİ. AMA BENDE KONU UZATMA RAHATSIZLIĞI VAR. .. 4897..
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.