MCOMOGLU CIN YATIRIM DANISMANLIK

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
MCOMOGLU CIN YATIRIM DANISMANLIK

M.COMOGLU Cin Halk Cumhuriyeti Guangzhou sehrinde yerlesik ofisi ,on yillik birikmis tecrübesi ve yaygin dis ofis destegi ile , musterilerine; uluslararasi alanda is gelistirme misyonunu üstlenmistir.

TERCUMANLIK : Çince tercumanlik hizmeti vermekteyiz.

Otel rezervazyon :Istediginiz ozellikde en uygun otel de rezervazyon yapilir.

ÜRÜN ve ÜRETİCİ ARAŞTIRMASI : Ithalatını düşündüğünüz ürün ve üreticileri hakkında araştırmalar yapılarak tarafınıza bir rapor olarak sunulur

FİYAT ARAŞTIRMASI : İthalatını düşündüğünüz ürünün üreticileri ile temas kurularak en uygun fiyat bulunur

KARŞILIKLI PAZARLIK ve SÖZLEŞME HAZIRLANMASI : İthalatına karar verdiğiniz ürün ile ilgili olarak, üretici ile sözleşme yapılır

ÜRETİM KONTROLÜ ve TESLİM ALMA : Üretimine başlanan ürünün,üretim sürecinde kontrolü yapılarak tarafınıza bilgi verilir.İsterseniz üretim esnasında rastsal örnekleme ile numune alınarak tarafınıza yollanabilir.

KONTEYNIR YÜKLEMELERİ : Sorunsuz olarak teslim alınan ürünlerin konteynır yüklemeleri esnasında refakat edilerek, yükleme kontrolleri yapılır

ÇİN HALK CUMHURİYETİNDE YATIRIM : Çin’ de planladiginiz yatirimlarin resmi islemleri en kisa surede halledilir.

RESMİ İŞLEMLERİN TAKİBi : İthalata konu olan ürün ile ilgili resmi evrakların hazırlanması ve takibi, üretici işletmelerle koordinasyon içersinde yürütülür.

...

Adres: Add:Tianhe disctrict tianshou road jianghe mansion no :31 room :2307 Guangzhou / China

istanbul 510610

Firma Yetkilisi: ABDURRAHMAN

Telefon: 0086 020 382 17 594

Fax: 0086 20 851 166 73

cep: 008613724050417

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri