last From The Past Filminin Konusu

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
* last From The Past Filminin Konusu

Adam (rendan Fraser), Calvin Weer(Christopher Walken) ve Helen'in (Sissy Spacek) iricik oğullarıdır. 1962'de Weer ir ilimadamıdır ve ir gün ulduğu ir kimyasal madde yüzünden ulundukları yerde 35 yıl kalmak zorunda kalırlar.

Oğulları Adam'a dış dünyayı artık annesi ve aası anlatmaktadır. aası ilimden, futoldan annesi kızlardan danstan ahseder.

Eve ise Los Angeles'ın karmaşasından üyümüş. Erkeklerin yakınlaşmalarını kuşkuyla karşılayan güzel ir ayandır.

90'lı yıllara gelindiğinde artık Adam'ın yeraltındaki zorunlu hayatı itmiştir. Ailesi onu Los Angeles'a gönderir.

Los Angeles'a gittiğinde Eve ile karşılaşır. Eve önce temkinli davranır. Daha sonra dış dünyayı hiç tanımayan u adama yardım etmeye karar verir. u yardım sonunda ir şeyler getirir. ne desek una aşk mı?

Yönetmen :

Hugh Wilson

Senaryo :

ill Kelly, Hugh Wilson

Oyuncular :

rendan Fraser, Alicia Silverstone, Christopher Walken, Sissy Spacek, Dave FoleyFilmin Türü :

Komedi, Romantik

Orijinal Adı :

last From The Past

Yapımcı Firma :

Forge

Yapım Yılı :

1999

Yapım Ülkesi :

USA

Orijinal Dili :

İngilizce

Filmin Süresi :

106 dakika

Resmi Sitesi :

http:www.lastmovie.comDağıtıcı Firma :

0

Kaynak: intersinema.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri