kilo verme doğa sesi

doğa sesi beni rahatlatıyor mu?

• Kullanılan toplam oy
    612
Meraba bişey sormak istiyorum. Bu mp3 ler sadece sesten mi ibaret .. Yani konuşan biri yok mu ? Bişeyler anlatan ?

2 haftadır dinliom bnde pek işe yaramadı acıktığımda canım çikolata çekiyor, tokken istemiyo tabii

doğa sesi dışında diğer versiyonları açılmıyor... Ne yapabilirim ? Günde kaç saat, kaç gün dinlemeli uykuda dinlemenin faydası olurmu???

Dostlar, ben kilo verme güven telkininin doğa versiyonunu indirdim, playerlar çalmıyor, hata veriyor. Ada versiyonunun da doğası yok elimde..

Yardımcı olabilecek birileri var mıdır?

hangi player'ı kullanıyorsun .. ayrıca çalışması gerekiyor .. ayrıca 15-20 tane player var .. başka player indirip denersen sorunun düzelebilir .. eğer herhangi bir şarkı dinleyebiliyorsan indirdiğin kilo verme mp3'ünde bir sorun vardır .. bir daha indir ..

acaba telkin mp3lerini ne süreyle dinlememiz gerekiyor?

acaba telkin mp3lerini ne süreyle dinlememiz gerekiyor?

Merhaba,

Telkin mp3 lerinin genel bir dinleme suresi yok, sana kalmis ne kadar usre dinlemek istersen dinleyebilirsin, ben firsat buldukca her gun ayni saat oraninda olmasa bile yatarken dinlemeye gayret ediyorum, sabaha kadar caliyor...

Her bir mp3 icin ise gunluk onerilen saat miktari 7-8 saattir.

Saglicakla Kal:zpzp:

Merhaba, linke tıkladım fakat dosya bulunamadı diyor. yardımcı olur musunuz?

Linkler kırık yenilenme imkanı var mı?

Bende açamıyorum. Ne yapmamız lazım ?

Kilo verme telkinini bir türlü indiremedim verdiğiniz linkler kırık,lütfen linkleri yenilermisiniz ya da birisi upload edebilirmi rica etsem ?

merhaba, kilo verse new age vega doğa sesi indirmek istiyorum ancak hata veriyor.
yardımcı olur musunuz ?

Merhaba ben de indiremiyorum. Doğa sesini, yardımcı olabilirmisiniz?

atakan bey merhabalar bu telkin cd indirilmiyor yenı uye oldum ve site bıraz karısık geldi

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri